Οι ιαπωνικές Αρχές συνέλαβαν μία επίδοξη... δολοφόνο της Ολυμπιακής φλόγας του Τόκιο, που επιδίωξε να τη σβήσει χρησιμοποιώντας νεροπίστολο!
Το συμβάν διαδραματίστηκε κατά τη διάρκεια της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας στο Νομό Ιμπαράκι της Ιαπωνίας την Κυριακή (4/7), όπως ενημέρωσαν οι τοπικές Αρχές.
Πλάνα από βίντεο που έχουν καταγράψει το περιστατικό δείχνουν μια γυναίκα να στέκεται μεταξύ των θεατών, περιμένοντας τον δρομέα που μετέφερε τη φλόγα. Μόλις πλησίασε ο δρομέας η γυναίκα... όπλισε το νεροπίστολο και προσπάθησε να σβήσει την Ολυμπιακή φλόγα.
Δείτε το βίντεο
«Όχι στους Ολυμπιακούς Αγώνες! Σταματήστε τους!», φώναξε στα Ιαπωνικά, πριν συλληφθεί από την ασφάλεια.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η προσπάθεια της 53χρονης, Καγιόκο Τακαχάσι, δεν στέφθηκε με επιτυχία, καθώς η δάδα έχει τη δική της εσωτερική πηγή καυσίμου.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ εξειδικεύονται στην παροχή μαθημάτων και φροντιστηριακής υποστήριξης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, διά ζώσης και εξ αποστάσεως.