Η Τουρκία πουλάει... «Turkaegean»: Τουριστική καμπάνια με επίκεντρο το Αιγαίο - Βίντεο

Η Τουρκία πουλάει... «Turkaegean»: Τουριστική καμπάνια με επίκεντρο το Αιγαίο - Βίντεο

Την ώρα που η τουρκική οικονομία καταρρέει, η χώρα προβάλει τα τουριστικά θέλγητρα του Αιγαίου, αλλάζοντας μάλιστα και το όνομά του

turkaegean-0

Στις αποχρώσεις του γαλάζιου, κάτω από τον ήλιο, με μουσική και σε κεντρικό πλάνο το Αιγαίο…σε αυτήν την πλοκή στηρίζεται βίντεο προώθησης της Τουρκίας ως πόλου έλξης για το καλοκαίρι.

Το μέσο ανάδειξης τουρκικών προορισμών “Turkiye” παρουσιάζει, με σύνθημα «ακτή της ευτυχίας», τα σημεία ιστορικής σημασίας και τις τοποθεσίες που ενδείκνυνται για καλοκαιρινές αποδράσεις.

Βασικό λογότυπο του βίντεο η λέξη “Turkaegean”, με το τουρκικό μέσο τουριστικού ενδιαφέροντος να προβάλλει τη θάλασσα του Αιγαίου ως κομμάτι της τουρκικής καλοκαιρινής σεζόν.

Turkaegean, Coast of Happiness


Σε κυρίαρχη θέση βρίσκονται τα πλάνα από το Αιγαίο, οι βουτιές στη θάλασσά του και όλα αυτά συμπυκνώνονται στη φράση “Turkaegean”.


H διαφήμιση της χώρας στον παγκόσμιο τουρισμό γίνεται εν μέσω της κατρακυλάς της τουρκικής οικονομίας, και σε μια περίοδο που η Άγκυρα έχει δεχθεί συστάσεις από την ΕΕ για αποφυγή προκλήσεων στην Ανατολική Μεσόγειο ώστε να εξασφαλιστεί η θετική ατζέντα συνομιλιών ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Στο βίντεο, με την ανατολίτικη μουσική σε συνδυασμό με τις παραλίες, τις ακτές, τα ψαρικά και την ιστορία, εκπέμπεται ένα μήνυμα για την προσέλκυση των τουριστών που θα δώσουν ώθηση στην οικονομία η οποία επλήγη σοβαρά το τελευταίο διάστημα, τη στιγμή που και η πανδημία άφησε αρνητικό αποτύπωμα.


Ειδήσεις σήμερα:

Ξεκινούν από Σεπτέμβριο οι πλειστηριασμοί με κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας

Χρήστος Παππάς: Πληροφορίες ότι ετοιμαζόταν να φύγει στο εξωτερικό ο «υπαρχηγός» της Χρυσής Αυγής

«Με έβρισε χυδαία» - Πώς σκότωσε τον συγκρατούμενό του ο «σφαγέας» του Σεργιανόπουλου

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης