«Το εμβόλιο μπορεί να έχει επιθυμητές παρενέργειες»: Η προχωρημένη γαλλική καμπάνια για τον εμβολιασμό

«Το εμβόλιο μπορεί να έχει επιθυμητές παρενέργειες»: Η προχωρημένη γαλλική καμπάνια για τον εμβολιασμό

«Με κάθε εμβολιασμό, η ζωή ξεκινά ξανά, ας εμβολιαστούμε» είναι το μήνυμα περιφέρειας της Γαλλίας – Η καμπάνια περιλαμβάνει αφίσες που δείχνουν αγκαλιές, φιλιά και συγκεντρώσεις

emvoliasmoi-gallia3
«Φιλιά, πάρτι, ταξίδια, συνάντηση με την οικογένεια... Με κάθε εμβολιασμό, η ζωή ξεκινά ξανά. Ας μην περιμένουμε άλλο. Ας εμβολιαστούμε» είναι το μήνυμα που θέλησε να στείλει η Υπηρεσία Υγείας της περιφέρειας ΠροβηγκίαςΆλπεων, Κυανής Ακτής, στη νοτιοανατολική Γαλλία.

Το μήνυμα συνοδεύεται με φωτογραφίες, που δείχνει φιλιά ανάμεσα σε ζευγάρια, αγκαλιές, χώρους εκδηλώσεων γεμάτους με ανθρώπους, ένα κοριτσάκι που πηγαίνει με τους γονείς του και τους παππούδες του στην παραλία. «Ναι, το εμβόλιο μπορεί να έχει επιθυμητές παρενέργειες», γράφει σε καθεμία από αυτές τις αφίσες

Οι αφίσες θα μπουν παντού. Σε χώρους που τοποθετούνται αφίσες, σε μέρη που συχνάζουν οι πολίτες (μπαρ, εστιατόρια, αθλητικές αίθουσες κλπ), ενώ θα προβληθεί και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο στόχος είναι προφανής. Οι αρχές της Περιφέρειας καλούν τους πολίτες να εμβολιαστούν σε μια περίοδο που αναμένονται τουρίστες, κι ενώ η πανδημία συνεχίζεται με αύξηση κρουσμάτων, λόγω της μετάλλαξης Δέλτα. Άλλωστε στην περιοχή βρίσκεται και η διάσημη Γαλλική Ριβιέρα, που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον πλήθος κόσμου κάθε χρόνο.

💉#VaccinationCovid | "Oui, le vaccin peut avoir des effets désirables". S'embrasser, faire la fête, voyager, se...

Posted by Agence régionale de santé Paca on Thursday, July 1, 2021
france_vac
Κλείσιμο



Στόχος να πειστούν οι νέοι να εμβολιαστούν

«Το άνοιγμα του εμβολιασμού στους νεώτερους σηματοδότησε ένα νέο στάδιο στην εκστρατεία εμβολιασμού. Με την ευκαιρία αυτή, λανσάρουμε μία επικοινωνιακή καμπάνια μεγάλης κλίμακας, για να παρακινήσουμε και να πείσουμε τον πληθυσμό και κυρίως τους νέους να προσφύγουν στον εμβολιασμό», εξηγούν οι αρμόδιοι.

Το κεντρικό μήνυμα έχει αντληθεί από την καμπάνια που διεξάγεται σε εθνικό επίπεδο. «Στέλνει ένα πολύ θετικό μήνυμα στον πληθυσμό με φωτογραφίες που δείχνουν σκηνές επανένωσης», ενώ κλείνει το μάτι στις αναφορές περί «ανεπιθύμητων παρενεργειών» που έχουν ακουστεί για τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης