Τζόνσον: Δεκτή η συγγνώμη του Χάνκοκ για το στενό τετ-α-τετ με τη σύμβουλό του
Ο υπουργός Υγείας απολογήθηκε για την «παραβίαση του κανονισμού της κοινωνικής αποστασιοποίησης εν μέσω πανδημίας» στις.. .αγκαλιές και τα φιλιά με τη βοηθό του - Λήξαν το θέμα για τον Τζόνσον
Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον αποδέχθηκε τη συγγνώμη του υπουργού Υγείας Ματ Χάνκοκ και έχει απόλυτη εμπιστοσύνη σε εκείνον, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Τζόνσονσήμερα μετά τη δημοσίευση φωτογραφιώντου Χάνκοκ όπου αγκαλιάζεται και φιλιέταιμε τη σύμβουλό του στο γραφείο του.
«Ο πρωθυπουργός αποδέχθηκε τη συγγνώμη του υπουργού Υγείας και θεωρεί το θέμα λήξαν», δήλωσε ο εκπρόσωπος. Ερωτηθείς εάν ο Τζόνσον έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον Χάνκοκ, ο εκπρόσωπος απάντησε: «Ναι».
Νωρίτερα, ο Χάνκοκ απολογήθηκε για το γεγονός πως «παραβίασε τον κανονισμό της κοινωνικής αποστασιοποίησης εν μέσω πανδημίας», με αφορμή τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από τη Sun και τον παρουσιάζουν να αγκαλιάζεται και να φιλιέται με τη βοηθό και σύμβουλό του, Τζίνα Κολαντάντζελο.
Παράλληλα, ο Χάνκοκξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να παραιτηθεί από τη θέση του και παραμένει επικεντρωμένος «στην προσπάθειά του να βγάλει τη χώρα από αυτήν την πανδημία».
Τέλος, έκανε έκκληση για προστασία της ιδιωτικής ζωής, τόσο της δικής του όσο και της οικογένειάς του.
Το Red Bull Mad Mike Tour έρχεται σε Κρήτη, Πήλιο και Θεσσαλονίκη και ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη – Δράση στο φουλ από την πρώτη μέχρι την τελευταία στροφή
Η ετήσια εκδήλωση της L’Oréal Hellas αποτέλεσε μια πολυεπίπεδη εμπειρία που γιόρτασε με κάθε επισημότητα τα 56 χρόνια της αγαπημένης εταιρείας στην Ελλάδα.