Αποκάλυψη από τη συνάντηση Ελισάβετ-Τζόνσον: Η φωτογραφία των Χάρι και Μέγκαν υπάρχει ακόμα στο Παλάτι

Αποκάλυψη από τη συνάντηση Ελισάβετ-Τζόνσον: Η φωτογραφία των Χάρι και Μέγκαν υπάρχει ακόμα στο Παλάτι

Είναι η πρώτη συνάντηση συνεργασίας με φυσική παρουσία της βασίλισσας και του Βρετανού πρωθυπουργού, μετά το ξέσπασμα της πανδημίας τον Μάρτιο του 2020 - Η φωτογραφία του Χάρι και της Μέγκαν στο παλάτι του Μπάκιγχαμ

000_9CY388
Στο παλάτι του Μπάκιγχαμ συναντήθηκαν με φυσική παρουσία για πρώτη φορά από το ξέσπασμα της πανδημίας, τον Μάρτιο του 2020, η 95χρονη βασίλισσα Ελισάβετ και ο 56χρονος Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον, στο πλαίσιο της εβδομαδιαίας συνεργασίας τους, που πάνω από ένα έτος γινόταν από τηλεφώνου.

Η πλήρως εμβολιασμένη «αειθαλής» μονάρχης υποδέχθηκε τον Μπόρις Τζόνσον το απόγευμα της Τετάρτης στην αίθουσα ακροάσεων του Μπάκιγχαμ, αφού η ίδια επέστρεψε από το Κάστρο του Ουίνδσορ, όπου είχε αυτοαπομονωθεί παραπάνω από ένα έτος. Ευδιάθετη, φορώντας ένα λιλά φόρεμα και κολιέ με πέρλες, η βασίλισσα φωτογραφήθηκε με τον
Βρετανό πρωθυπουργό ενώ στον χώρο ο φωτογραφικός φακός δεν παρέλειψε να καταγράψει τις φωτογραφίες των μελών της βασιλικής οικογένειας που κοσμούσαν τα δύο τραπεζάκια στην αίθουσα ακροάσεων.

Παρά τις εντάσεις της βασιλικής οικογένειας με τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ, μετά την ολοκλήρωση του Megxit τον Μάρτιο του 2020 και την οριστική μετακόμιση του ζευγαριού στην Καλιφόρνια, στην αίθουσα ακροάσεων του Μπάκιγχαμ υπάρχει μια φωτογραφία που οι Σάσεξ είχαν βγάλει το 2018. Αν και μετά την γέννηση της κόρης του Χάρι και της Μέγκαν, στις αρχές Ιουνίου, το όνομα «Λίλιμπετ Νταϊάνα», που το ζευγάρι αποφάσισε να δώσει στο δεύτερο παιδί του, πυροδότησε νέο κύκλο αντιπαραθέσεων με το παλάτι, καθώς ανώτατος αξιωματούχος του Μπάκιγχαμ δήλωσε στο BBC πως Χάρι και Μέγκαν δεν είχαν την έγκριση της μονάρχη για να δώσουν στην κόρη τους το υποκοριστικό της, φαίνεται πως η βασίλισσα δεν έχει πρόθεση για περαιτέρω ρήξη με τον εγγονό της και την Αμερικανίδα σύζυγό του.

Πάντως, εκτός από την φωτογραφία των «ανταρτών» του Μπάκιγχαμ, σε άλλο τραπεζάκι της αίθουσας ακροάσεων υπάρχουν ακόμα το επίσημο πορτρέτο του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον από την ανακοίνωση των αρραβώνων τους, το 2010 καθώς και μια φωτογραφία του πρίγκιπα Κάρολου με την μονάρχη, που τραβήχτηκε το 2016, με αφορμή τα 90α γενέθλια της Ελισάβετ.

«Δυναμική» επιστροφή στα καθήκοντα για την 95χρονη Ελισάβετ, μετά τον θάνατο του πρίγκιπα Φίλιππου

Η βασίλισσα Ελισάβετ μετά το πένθος για τον θάνατο του πρίγκιπα Φίλιππου, που έφυγε από τη ζωή τον Απρίλιο σε ηλικία 99 ετών, επέστρεψε και πάλι στα επίσημα καθήκοντά της, διαψεύδοντας τις φήμες που την ήθελαν να παραδίδει το στέμμα στον διάδοχο του θρόνου, πρίγκιπα Κάρολο. Στις 11 Μαΐου η Ελισάβετ παραβρέθηκε στην έναρξη εργασιών
του Κοινοβουλίου ενώ στα μέσα Ιουνίου παρέθεσε δεξίωση για τους ηγέτες που συμμετείχαν στην Σύνοδο των G7 στην Κορνουάλη.

Στις 13 Ιουνίου η μονάρχης υποδέχθηκε για τσάι στο Κάστρο του Ουίνδσορ τον Αμερικανό πρόεδρο Τζο Μπάιντεν και την Πρώτη Κυρία, Τζιλ Μπάιντεν. Το περασμένο Σάββατο η βασίλισσα εμφανίστηκε στις ιπποδρομίες του Άσκοτ εν μέσω επευφημιών των θαυμαστών της, αν και για δεύτερη συνεχή χρονιά δεν παρακολούθησε την έναρξη των αγώνων και προτίμησε να τους δει από την τηλεόραση στο Κάστρο του Ουίνδσορ. Λάτρης της ιππασίας από την παιδική της ηλικία, η βασίλισσα Ελισάβετ στα 69 χρόνια που βρίσκεται στον θρόνο έχασε τις περίφημες ιπποδρομίες του Άσκοτ μόνο το περασμένο έτος, λόγω της πανδημίας.



Ειδήσεις σήμερα: 

Ενοίκια 2020: Ποια ποσά δηλώνονται, ποια όχι, και πώς…

Επίθεση σε Μητροπολίτες: Από το Ίντερνετ αγόρασε το βιτριόλι ο δράστης

Μύκονος: Άραβας έριχνε λευκή σκόνη στα ποτά τουριστριών - Τον εντόπισαν και τον έβγαλαν «σηκωτό» από beach bar
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης