Μπόρις Τζόνσον: Η... «μίνι εκδοχή» του έγινε σταρ του διαδικτύου

Μπόρις Τζόνσον: Η... «μίνι εκδοχή» του έγινε σταρ του διαδικτύου

Απίστευτη η ομοιότητα του μικρού Ντέιβιντ με τον Βρετανό πρωθυπουργό

mini_boris
Κάλλιστα θα μπορούσε να είναι γιος του Βρετανού πρωθυπουργού, Μπόρις Τζόνσον, αφού η εκκεντρική κόμη του μικρού Ντέιβιντ παραπέμπει στο σήμα κατατεθέν του συντηρητικού ηγέτη της Γηραιάς Αλβιώνας. Κι όμως, ο μόλις τριών Ντέιβιντ δεν έχει καμία συγγενική σχέση με τον ένοικο της Ντάουνινγκ Στριτ.

Η εκπληκτική ομοιότητα της κόμης του τον έχει έχει αναδείξει σε σταρ του διαδικτύου, όπως γράφουν τα διεθνή ΜΜΕ.

O Nτέιβιντ είναι Βρετανός και, στο μαιευτήριο όπου γεννήθηκε, η πρώτη κουβέντα των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού είναι ότι το μωρό είναι... φτυστό ο Μπόρις. Πράγματι. Το πρώτο πράγμα που σκέφτεται κανείς βλέποντας τα ξανθά πυκνά μαλλιά του, είναι ο Βρετανός πρωθυπουργός.



Ο «μίνι-Τζόνσον» γεννήθηκε την 1η Μαρτίου. Η μητέρα του Τατιάνα δήλωσε στη βρετανική εφημερίδα «Daily Mail» ότι από το μαιευτήριο του έδωσαν το παρατσούκλι «μίνι Τζόνσον». «Αλλά δεν το είχα συνειδητοποιήσει μέχρι που μου έφεραν το μωρό πλυμένο», λέει χαρακτηριστικά.

Ο πατέρας του Ντέιβιντ, Ρουσλάν, είχε σκεφθεί να δώσει στο μωρό το όνομα Μπόρις. «Αλλά μετά σκέφτηκα ότι δεν ήταν απαραίτητο. Η ομοιότητα είναι προφανής», τόνισε.



Κλείσιμο
Οι γονείς δέχονται διάφορα σχόλια από τους περαστικούς όταν βγάζουν το μωρό τους με το καρότσι βόλτα στο δρόμο. «Ο Ντέιβιντ είναι σαν διασημότητα. Όλοι είναι ξετρελαμένοι με την εμφάνισή του», υποστηρίζει η μητέρα του. Το περίεργο πάντως είναι ότι και οι δύο γονείς του έχουν σκούρο χρώμα μαλλιών.

Το μόνο σίγουρο είναι πως όταν μεγαλώσει, ο Ντέιβιντ θα χρειάζεται χρόνο για να βάζει σε τάξη την ατίθαση κόμη του. Εκτός κι αν θέλει να ακολουθήσει τα χνάρια του Βρετανού πρωθυπουργού, ο οποίος μάλλον θεωρεί περιττή τη χρήση χτένας.




Ειδήσεις σήμερα: 

«Είμαι περήφανος σαδομαζοχιστής» λέει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος μετά τη διαρροή «ακατάλληλου» βίντεο

Αύριο η τελευταία υπερπανσέληνος του 2021 - Γιατί λέγεται «Φεγγάρι της Φράουλας»

Θεσσαλονίκη: Κατηγορείται και για τον θάνατο 24χρονου ο γιατρός που χειρούργησε τη 14χρονη κόρη του ιερέα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης