«Είμαι περήφανος σαδομαζοχιστής» λέει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος μετά τη διαρροή «ακατάλληλου» βίντεο

«Είμαι περήφανος σαδομαζοχιστής» λέει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος μετά τη διαρροή «ακατάλληλου» βίντεο

Ο 26χρονος Ζακ Γουίνερ, από το Μανχάταν,  είδε το τελευταίο διάστημα άκρως προσωπικές του στιγμές να δημοσιεύονται από αγνώστους στα social media - Είναι γιος ενός εκ των δημιουργών της «Ντόρας της Εξερευνήτριας»

weiner-dominatrix
«Περήφανος λάτρης του BDSM» δηλώνει στη New York Post ο Ζακ Γουίνερ, ένας 26χρονος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο Μανχάταν, ο οποίος το τελευταίο διάστημα είδε άκρως προσωπικές του στιγμές να δημοσιεύονται από αγνώστους στα social media.

Στο κλιπ που διέρρευσε στο διαδίκτυο, και το οποίο υπέδειξε στην εφημερίδα ο ίδιος ο διευθυντής της προεκλογικής εκστρατείας του Γουίνερ, θέλοντας να «προλάβει» τους πολιτικούς αντιπάλους του, ο 26χρονος εμφανίζεται φιμωμένος, με «μανταλάκια» στις ρόγες, να δέχεται στωικά τα σεξουαλικά «βασανιστήρια» στα οποία τον υποβάλλει μια γυναίκα με δερμάτινα. Σύμφωνα με την εφημερίδα, το βίντεο είχε γυριστεί στο Parthenon Studio στο κέντρο της πόλης, μία τοποθεσία γνωστή για τα BDSM dungeon της, δηλ. χώρους ειδικά διαμορφωμένους και εξοπλισμένους για σαδομαζοχιστικές συνευρέσεις.

Μιλώντας στην Post, ο Γουίνερ επιβεβαίωσε ότι είναι αυτός στο βίντεο, και διευκρίνισε ότι γύρισε το κλιπ πριν από 18 περίπου μήνες, με μια πρώην κοπέλα του. «Δεν ντρέπομαι για το βιντεο με τις προσωπικές στιγμές μου που κυκλοφορεί στο Twitter. Ήταν μια δραστηριότητα που έκανα με τη φίλη μου, εκείνο το διάστημα, για διασκέδαση. Όπως πολλοί νέοι άνθρωποι της γενιάς μου, έχω μεγαλώσει σε ένα κόσμο όπου κάποιες από τις πιο ιδιωτικές στιγμές μας ποστάρονται στο διαδίκτυο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.

zack-weiner


Εξηγώντας πως δεν έχει ιδέα ποιος διέρρευσε στα social media το βίντεο, ο Γουίνερ επισήμανε ότι είναι «περήφανος λάτρης του BDSM» και ότι του αρέσει η σεξουλική δραστηριότητα του συγκεκριμένου είδους. Σε δεύτερη συνέντευξή του που δημοσίευσε η Post εχθές, ο νεαρός πολιτικός εξήγησε το σκεπτικό πίσω από την κίνηση του υπεύθυνου της προεκλογικής εκστρατείας του να ενημερώσει τον Τύπο για το βίντεο. «Ένας αντίπαλός μου προσπαθούσε να το εκμεταλλευτεί, παρουσιάζοντάς το ως ένδειξη έλλειψη κρίσης από μέρους μου... Δεν αισθάνομαι όμως ότι έκανα κάτι κακό. Γι' αυτό και νιώθω άνετα με ό,τι συνέβη. Απλώς ήθελα ο κόσμος να το ακούσει από εμένα κι όχι από τον αντίπαλό μου».

Κλείσιμο
Παρόλο που πλέον γνωρίζει όλη η Νέα Υόρκη (και όχι μόνο) για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις, μέχρι πριν λίγο καιρό ο Γουίνερ μιλούσε για τις BDSM δραστηριότητές του μόνο στον στενό κύκλο των φίλων του. «Δεν ήταν κάτι που συζητούσα πολύ ανοιχτά... αλλά σίγουρα δεν το βρίσκω ντροπιαστικό», σημειώνει ο πολιτικός.

Αναφερόμενος στην επίμαχη βραδιά στο «μπουντρούμι» του Parthenon, εξηγεί ότι η μαγνητοσκόπηση των ερωτικών δραστηριοτήτων του είναι κάτι που δεν συνηθίζει, και έγινε κατόπιν παράκλησης της τότε κοπέλας του, στην οποία άρεσε να καταγράφει τα BDSM session της. Ο ίδιος πιστεύει μάλιστα ότι εκείνη η κοπέλα κοινοποίησε πιθανώς το βίντεό τους σε φίλους της που είναι μέλη της ίδιας «σκηνής», και κάποιος από αυτούς το πόσταρε κατόπιν στα social media.

Αν και μέχρι πρόσφατα διατηρούσε φιλική σχέση με την πρώην του, το περιστατικό αυτό «έχει επηρεάσει αρκετά τη σχέση τους» και «θα ήθελε να ακούσει μια συγγνώμη», σημειώνει ο Γουίνερ στην εφημερίδα, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να προχωρήσει και σε νομικές ενέργειες.

Στο πλευρό του Γουίνερ βρίσκεται η τωρινή του κοπέλα, που «δείχνει κατανόηση για το βίντεο» αλλά και ο πατέρας του, ο οποίος είναι συνδημιουργός της δημοφιλούς παιδικής εκπομπής «Ντόρα η Εξερευνήτρια».


Ειδήσεις σήμερα: 

Γραμμή 4: Πιάνει δουλειά ο μετροπόντικας - Πότε ξεκινούν τα έργα - Οι 15 σταθμοί

«Σφυροκόπημα» ερωτήσεων από ανακριτή και εισαγγελέα δέχθηκε ο Αναγνωστόπουλος - «Μη με προφυλακίσετε»

Φόρος εισοδήματος: Οι τέσσερις επιλογές για τον φετινό τρόπο πληρωμής του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης