Σεναριογράφος του «Dawson's Creek» αυτοκτόνησε μετά από «μάχη» ενός έτους με επιπτώσεις της Covid-19

Σεναριογράφος του «Dawson's Creek» αυτοκτόνησε μετά από «μάχη» ενός έτους με επιπτώσεις της Covid-19

H επιδείνωση της ποιότητας ζωής της το τελευταίο έτος «λύγισαν» την Χάιντι Φερέρ - Ποια συμπτώματα την ταλαιπωρούσαν 13 μήνες αφού κόλλησε τον ιό

ferrer
H πολύμηνη «μάχη» με επιπτώσεις της νόσου Covid-19 και η επιδείνωση της ποιότητας ζωής της το τελευταίο έτος «λύγισαν» την Χάιντι Φερέρ, σεναριογράφο του Χόλιγουντ, γνωστή κυρίως για τη συμμετοχή της στην πετυχημένη σειρά «Dawson's Creek» («Νεανικές Ανησυχίες»).

Σύμφωνα με τον σύζυγο της 50χρονης γυναίκας, τον σκηνοθέτη και παραγωγό Νικ Γκουθ, η Φερέρ έβαλε τέλος στη ζωή της στις 26 Μαΐου. Είχε κολλήσει κορωνοϊό τον Απρίλιο του 2020 και, έναν ολόκληρο χρόνο μετά, συνέχιζε να δίνει μάχη με σοβαρές επιπτώσεις της ασθένειας. Όπως αναφέρει η New York Post η Φερέρ ήταν κλινήρης και υπέφερε από βασανιστικούς σωματικούς πόνους τον περασμένο μήνα, εξαιτίας αυτών των «παρατεταμένων συμπτωμάτων» που περιλάμβαναν και έντονο νευρολογικό τρέμουλο.

«Ο πανέμορφος άγγελός μου έφυγε από τη ζωή μετά από μάχη 13 μηνών με παρατεταμένη Covid-19. Ήταν μια εκπληκτική μητέρα. Πολέμησε αυτήν την ύπουλη ασθένεια με την ίδια ένταση με την οποία έζησε. Σε αγαπώ για πάντα, θα τα πούμε πιο κάτω στον δρόμο», έγραψε ο συντετριμμένος σύζυγος στο Twitter μετά τον χαμό της γυναίκας του.

guthe


Σύμφωνα με τη New York Post, η Φερέρ είχε γράψει για τη μάχη της με τον κορωνοϊό σε μια ανάρτησή της τον περασμένο Σεπτέμβριο. «Τις πιο σκοτεινές στιγμές μου έλεγα στον σύζυγό μου ότι, αν δεν καλυτέρευα, δεν θα ήθελα να συνεχίσω να ζω έτσι. Δεν είχα αυτοκτονικές τάσεις. Απλώς δεν διέκρινα την πιθανότητα να αποκτήσω κάποια ποιότητα ζωής μακροπρόσθεσμα και να τελειώσει αυτό που ζούσα», έγραφε η 50χρονη στο blog της GirlToMom, το οποίο ξεκίνησε το 2008.

Σύμφωνα με το Deadline, η Φερέρ μετακόμισε στο Λος Άντζελες από το Κάνσας τη δεκαετία του '80, για να κυνηγήσει το όνειρό της και να εργαστεί στη βιομηχανία του κινηματογράφου. Σύντομα, το όνειρο της υποκριτικής αντικατέστηκε εκείνο της συγγραφής σεναριων. Η γυναίκα είχε γράψει σενάρια για τις σειρές «Dawson's Creek» και «Wasteland».


Ειδήσεις σήμερα 

Γλυκά Νερά – Η υποκρισία του πιλότου στην κηδεία της Καρολάιν: «Το μωρό μας δεν θα θυμάται πόσο υπέροχη μανούλα είχε...»

Όνειρο... απατηλό η αιώνια νεότητα και η αθανασία, λένε επιστήμονες

Κιμ Καρντάσιαν: Χρωστάω μια συγγνώμη στον πρώην σύζυγό μου Κρις Χάμφρις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης