Φον ντερ Λάιεν: Ξεπέρασαν τα 300 εκατομμύρια οι εμβολιασμοί στην Ε.Ε.
«Κάθε μέρα πλησιάζουμε τον στόχο μας», τόνισε με ανάρτησή της στο Twitter η πρόεδρος της Κομισιόν
Πάνω από 300 εκατομμύρια εμβολιασμοί έχουν πραγματοποιηθεί στην ΕΕ, όπως ανακοίνωσε με ανάρτησή της η πρόεδρος της Κομισιόν Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.
Ειδικότερα, η φον ντερ Λάιεν σημείωσε: «Έχουμε περάσει τα 300 εκατομμύρια εμβολιασμούς στην ΕΕ. Κάθε μέρα πλησιάζουμε τον στόχο μας: να παραδώσουμε αρκετές δόσεις ώστε τον επόμενο μήνα να έχει εμβολιαστεί το 70% των ενηλίκων στην ΕΕ».
We have passed 300 million vaccinations in the EU.
Every day, we get closer to our goal: to have enough doses delivered to vaccinate 70% of adults in the EU next month. pic.twitter.com/GKzDe8aAJM
Η φαρμακευτική καινοτομία δεν αποτελεί επιλογή πολιτικής, αποτελεί δικαίωμα των ασθενών και βασική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα κάθε σύγχρονου συστήματος υγείας. Και σήμερα, στην Ελλάδα, αυτό το δικαίωμα δοκιμάζεται στην πράξη.
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.