Ιταλία: 5.506 κρούσματα κορωνοϊού και 149 θάνατοι σε 24 ώρες
Συνολικά, πραγματοποιήθηκαν 287.256 διαγνωστικά τεστ, το 1,9% από τα οποία προέκυψε θετικό
Το τελευταίο εικοσιτετράωρο στην Ιταλίακαταγράφηκαν 5.506 κρούσματα κορωνοϊού και 149 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους. Χθες τα περιστατικά ήταν 4.452, με 201 θανάτους. Σε σχέση με τη χθεσινή ημέρα, στις μονάδες εντατικής θεραπείας βρίσκονται 46 λιγότεροι ασθενείς από χθες, ενώ στους νοσοκομειακούς θαλάμους είναι 521 λιγότεροι.
Συνολικά, πραγματοποιήθηκαν 287.256 διαγνωστικά τεστ, το 1,9% από τα οποία προέκυψε θετικό. Χθες, το αντίστοιχο ποσοστό ήταν 1,7%. Στην περιφέρεια της Λομβαρδίας, τέλος, οι αρμόδιες αρχές έκαναν γνωστό ότι πρόκειται να κινητοποιηθούν με στόχο την χορήγηση εμβολίων κατά του κορονοϊού στους μετανάστες που διαμένουν στην περιοχή, αλλά και στους άστεγους.
Το ξεχωριστό Open Day που θα γίνει το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 αντλεί έμπνευση από σημαντικούς εφευρέτες και επιστήμονες, παρακινώντας τα παιδιά να ενεργοποιήσουν τη σκέψη, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.