Ισραήλ: Δυο νεκρές από ρουκέτες των Παλαιστινίων στην πόλη Ασκελόν

Ισραήλ: Δυο νεκρές από ρουκέτες των Παλαιστινίων στην πόλη Ασκελόν

Νετανιάχου: Θα εντείνουμε τα χτυπήματα στη Γάζα - Οι γυναίκες σκοτώθηκαν σε ξεχωριστά «χτυπήματα» που έπληξαν δύο σπίτια στην πόλη στο νότιο Ισραήλ - Δεκάδες τραυματίες στο νοσοκομείο της πόλης

Israel_rouketa
Συνεχίζονται οι εχθροπραξίες και οι ανταλλαγές ρουκετών ανάμεσα σε Ισραηλινους και Παλαιστίνιους στη Λωρίδα της Γάζας, αφήνοντας πίσω αθώα θύματα.

Την Τρίτη, οι ρουκέτες που εκτοξεύτηκαν από Παλαιστίνιους μαχητές στη Λωρίδα, σκότωσαν δύο γυναίκες στην πόλη Ασκελόν, στο νότιο Ισραήλ, δήλωσε στα μέσα ενημέρωσης ο επικεφαλής ισραηλινής υπηρεσίας ασθενοφόρων.



Οι γυναίκες σκοτώθηκαν σε ξεχωριστά «χτυπήματα» που έπληξαν δύο σπίτια στην πόλη. Η μια ήταν ηλικιωμένη που βρισκόταν στο σπίτι της, ενώ αρκετοί συγγενείς τραυματίστηκαν. Η δεύτερη ήταν μια πάροχος φροντίδας που πρόσεχε μια ηλικιωμένη. Οι δύο γυναίκες δεν κατάφεραν να φύγουν εγκαίρως από τα σημεία που βρίσκονταν και να μεταφερθούν σε κάποιο καταφύγιο. 


Κλείσιμο

Στο μεταξύ, το νοσοκομείο στο Ασκελόν ανακοίνωσε ότι νοσηλεύονται σε αυτό 61 τραυματίες μετά τις επιθέσεις της Χαμάς, οι 32 από τους οποίους βρίσκονται στην αίθουσα έκτακτης ανάγκης. Από αυτούς, ένας είναι σε σοβαρή κατάσταση.

askelon1


Νετανιάχου: Θα εντείνουμε τα χτυπήματα στη Γάζα

Το Ισραήλ θα εντείνει τα πλήγματά του στην ελεγχόμενη από την ισλαμιστική Χαμάς παλαιστινιακή Λωρίδα της Γάζας, ανέφερε σε δήλωσή του ο πρωθυπουργός της χώρας, Μπενιαμίν Νετανιάχου, μετά το πλήγμα με ρουκέτα στο Ασκελόν του νότιου Ισραήλ, που κόστισε τη ζωή σε δύο γυναίκες.

«Μετά την εξέταση της κατάστασης, αποφασίστηκε ότι τόσο η δύναμη όσο και η συχνότητα των πληγμάτων θα αυξηθεί», σημείωσε ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός του Ισραήλ, σε δήλωσή του η οποία μεταδόθηκε τηλεοπτικά.

Ειδήσεις σήμερα: 

Κορωνοϊός: Έρχεται καθολικός εμβολιασμός και στα νησιά άνω των 10.000 κατοίκων

Όλα τα SOS για τα self test στον ιδιωτικό τομέα: Τι ισχύει ως τις 16 Μαΐου και πότε επιβάλλονται πρόστιμα

Ινδία: Σε ιστορικό υψηλό ο μέσος όρος των κρουσμάτων ημερησίως την τελευταία εβδομάδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης