Ο Χριστιανοκοινωνιστής (CSU) ομοσπονδιακός υπουργός Εσωτερικών Χορστ Ζεεχόφερ προσεβλήθη από τον κορωνοϊό αν και εμβολιάστηκε. Βρίσκεται ήδη σε καραντίνα από την Παρασκευή στο σπίτι του στη Βαυαρία.
«Ο ομοσπονδιακός υπουργός Εσωτερικών Χορστ Ζέεχοφερ μολύνθηκε από τον κορωνοϊό παρά το γεγονός ότι είχε εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού. Όπως είχε πει ο ίδιος σε συνέντευξη Τύπου στις 15 Απριλίου, είχε ήδη κάνει το πρώτο εμβόλιο κατά του κορωνοϊού», δήλωσε ο εκπρόσωπός του, Στιβ Άλτερ στην εφημερίδα «Rheinische Post».
Ο Άλτερ δεν έκανε όμως καμία δήλωση ως προς το εαν ο ομοσπονδιακό υπουργός Εσωτερικών έχει κάνει ήδη το δεύτερο εμβόλιο. Στην προαναφερθείσα συνέντευξη τύπου πάντως ο Ζέεχοφερ είχε δήλωσε ότι είχε εμβολιαστεί με το εμβόλιο των εταιρειών Biontech / Pfizer.
Σύμφωνα με τον Άλτερ, «Ο Χορστ Ζέεχοφερ δεν βρίσκεται αυτήν την στιγμή στο Βερολίνο. Βρίσκεται στο σπίτι του στην Βαυαρία από την Παρασκευή και επί του παρόντος σε κατ΄οίκον απομόνωση», δήλωσε στην εφημερίδα του Ντίσελντορφ.
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.
Πώς μπορεί μια επίσκεψη σε ένα μουσείο, ένα πείραμα ή μια πρώτη γνωριμία με την φύση να αλλάξει τον τρόπο που ένα παιδί βλέπει τον κόσμο; Περισσότερα από εννέα χρόνια, το πρόγραμμα «Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν» της Stoiximan δίνει σε παιδιά από όλη την Ελλάδα την ευκαιρία να διευρύνουν βιωματικά τους ορίζοντες τους.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας