Ξυλοδαρμός οδηγού λεωφορείου: «Μου επιτέθηκαν και ανήλικοι μαθητές» λέει στο protothema.gr

Ξυλοδαρμός οδηγού λεωφορείου: «Μου επιτέθηκαν και ανήλικοι μαθητές» λέει στο protothema.gr

Ο οδηγός που δέχθηκε επίθεση από έξι άτομα στη λεωφόρο Βουλιαγμένης περιγράφει όλα όσα έζησε στο protothema.gr - «Από τον σωματότυπο και τη συμπεριφορά τους συμπέρανα ότι ήταν παιδιά ηλικίας 16-22 ετών»

odigos_epithesi_art
«Αν τους δω, θα τους αναγνωρίσω. Η επίθεση που δέχθηκα ήταν ακριβώς ίδια με την υπόθεση στο μετρό του Συντάγματος και τον άγριο ξυλοδαρμό του σταθμάρχη. Ανάμεσα στα άτομα που μου επιτέθηκαν ήταν και ανήλικοι μαθητές. Από τον σωματότυπο και τη συμπεριφορά τους συμπέρανα ότι ήταν παιδιά ηλικίας 16-22 ετών». Mε αυτά τα λόγια ο 57χρονος οδηγός του λεωφορείου που το απόγευμα του Σαββάτου δέχτηκε επίθεση από ομάδα νεαρών που τον έσπασαν στο ξύλο και τον λήστεψαν γιατί καθυστερούσε στις στάσεις, περιγράφει στο protothema.gr τα όσα έζησε στον δρόμο για το μεροκάματό του.

Όπως είπε «με χτύπησαν, γιατί το λεωφορείο είχε πολύ κόσμο. Είχε περίπου 200 άτομα και καθυστερούσε στις στάσεις. Αυτοί βιάζονταν και άρχισαν να βρίζουν χυδαία και να φωνάζουν. Ξαφνικα κατέβηκαν και μπλόκαραν το όχημα. Μετά ξαναμπήκαν μέσα και όρμησαν πάνω μου. Με χτυπούσαν με κλωτσιές και μπουνιές στο στομάχι και έβριζαν την οικογένειά μου. Μου έκλεψαν το τσαντάκι μου που περιείχε το κινητό μου και 400 ευρώ. Αν τους δω θα τους αναγνωρίσω» αναφέρει το θύμα, ενώ αποκαλύπτει πως στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός οπου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ είδε «κάτι φρικτό. Ενα νεαρο παιδί το οποίο είχε μαχαιρωθεί στην ίδια περιοχή σε μια στάση από ομάδα νεαρών. Δεν ξέρω αν τα δύο συμβάντα σχετίζονται και τι συμβαίνει. Εχω τραυματιστεί στον τένοντα του χεριού μου και τον κοιλιά. Ευτυχώς έβαλα τα χέρια μου και προστατευσα το κεφάλι μου».

Το χρονικό της επίθεσης 

Όλα ξεκίνησαν στις 17:40 το απόγευμα της 8ης Μαΐου. Οι έξι νεαροί που επέβαιναν στο λεωφορείο 171 και, όπως κατέθεσαν τα θύματα, δηλαδή οι δύο οδηγοί ηλικίας 57 και 65 ετών, ήταν ηλικίας 19-21 και μιλούσαν ελληνικά, κατέβηκαν στη στάση του μετρό Ελληνικού επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης 36. Οι δύο παρέμεναν μπροστά μπλοκάροντας το λεωφορείο να μην ξεκινήσει την ίδια ώρα που οι άλλοι τέσσερις μπήκαν μέσα τραβωντας την συρόμενη πορτα. Το κουαρτέτο, άρχισε να βρίζει χυδαία τον 57χρονο οδηγό λέγοντάς του οτι το λεωφορείο είχε κόσμο και καθυστερούσε και στη συνέχεια όρμησε πάνω του και με μανία τον ξυλοκόπησε με μπουνιές και κλωτσιές. Ο 65χρονος συνάδελφος του που βρισκόταν στο λεωφορείο ενώ είχε σχολάσει προσπάθησε να σώσει τον οδηγο από τα νύχια των μαινόμενων νεαρών χωρίς όμως αποτέλεσμα. Οι δράστες αφού τον έδειραν και αυτόν, στη συνέχεια άρπαξαν το τσαντάκι του 57χρονου που περιείχε την ταυτότητά του, το κινητό του τηλέφωνο και 400 ευρώ και εξαφανίστηκαν. Το θύμα διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, ενώ οι αστυνομικοί με οδηγό τις καταθέσεις των δυυ θυμάτων αλλά και το υλικό απο κάμερες της περιοχής προσπαθούν να φθάσουν στα ίχνη των δραστών της άγριας επίθεσης που θυμίζει καρμπόν της υπόθεσης του Μετρό που σημειώθηκε τον Ιανουάριο.
Ειδήσεις σήμερα: 

Γεννηματά: Πέντε προτάσεις για να αλλάξουν τα πράγματα στα σχολεία

Σκουτέλης: Τέσσερις μέρες μετά την πρώτη δόση του εμβολίου, είναι σαν να μην το έχεις κάνει

Ιταλία: 23χρονη έλαβε κατά λάθος έξι δόσεις του εμβολίου της Pfizer
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης