Η Ινδία κατέγραψε τις προηγούμενες 24 ώρες 3.293 θανάτους ασθενών με την COVID-19, νέο τραγικό ρεκόρ με το οποίο ο απολογισμός της πανδημίας του νέου κορωνοϊού ξεπέρασε το όριο των 200.000 νεκρών – έχει πλέον φθάσει τους 201.187 –, σύμφωνα με τα δεδομένα που δημοσιοποίησε το ομοσπονδιακό υπουργείο Υγείας.
Η χώρα κατέγραψε ταυτόχρονα νέο παγκόσμιο ρεκόρκρουσμάτων του SARS-CoV-2, με 360.960 να επιβεβαιώνονται εργαστηριακά και το σύνολο των ανθρώπων που έχουν μολυνθεί να ξεπερνά πλέον τα 18 εκατομμύρια.
Η υγειονομική κρίσηγίνεται ολοένα σοβαρότερη στο γιγαντιαίο κράτος της Ασίας, όπου έχουν επιβεβαιωθεί σχεδόν έξι εκατομμύρια μολύνσεις προτού καν συμπληρωθεί ένας μήνας τον Απρίλιο.
Με πάνω από 30 χρόνια συνεχή και συνεπή παρουσία στην εκπαίδευση, το IdEF φέρνει την ακαδημαϊκή εμπειρία ενός δημόσιου γαλλικού πανεπιστημίου στην Ελλάδα, χωρίς να χρειάζεται κανείς να μετακομίσει στο εξωτερικό.