Βέλγιο: Μέχρι τέσσερα άτομα ανά τραπέζι και ωράριο λειτουργίας στο άνοιγμα της εστίασης
Με κανόνες θα ανοίξει στις 8 Μαΐου η εστίαση στο Βέλγιο – Τι προβλέπεται για εστιατόρια και μπαρ
Με αυστηρούς κανόνες θα γίνει το άνοιγμα της εστίασης σε εξωτερικούς χώρους στο Βέλγιο, από τις 8 Μαΐου.
Σύμφωνα με την επιτροπή διαβούλευσης, σε κάθε τραπέζι θα επιτρέπονται έως τέσσερα άτομα. Επιτρέπεται ο αριθμός να είναι μεγαλύτερος όταν πρόκειται για την ίδια οικογένεια.
Εστιατόρια και μπαρ θα παραμένουν ανοιχτά μέχρι τις δέκα το βράδυ, ενώ θα επιτρέπεται η συγκέντρωση μέχρι 50 ατόμων σε κάθε μαγαζί.
Υποχρεωτική είναι η μάσκα για τους εργαζόμενους, ενώ οι πελάτες θα μπορούν να τη βγάλουν μόνον εφόσον καθίσουν στο τραπέζι τους.
Για άλλη μια χρονιά, το Stelios Philanthropic Foundation στηρίζει έμπρακτα τη νέα επιχειρηματικότητα, επιβραβεύοντας τρεις νεοφυείς επιχειρήσεις με συνολικά €300.000
Η Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη και η Τίνα Κίκιζα βρέθηκαν στην ίδια κουζίνα, έβαλαν τις ποδιές τους και ετοίμασαν μια αυθεντική σπετσιώτικη συνταγή με αφορμή το φετινό Spetses Mini Marathon
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».