Καναδάς: Πολιτικός εμφανίστηκε γυμνός σε τηλεδιάσκεψη μέσω Zoom

Καναδάς: Πολιτικός εμφανίστηκε γυμνός σε τηλεδιάσκεψη μέσω Zoom

Αλλάζοντας τα ρούχα του τζόκινγκ, ο Καναδός πολιτικός κατά λάθος εμφανίστηκε γυμνός στους συναδέλφους του – Ζήτησε ταπεινά συγγνώμη και ντροπιασμένος υποσχέθηκε ότι δεν θα επαναληφθεί

amos
Με… αδαμιαία περιβολή εμφανίστηκε ενώπιον των συναδέλφων του ο Καναδός πολιτικός Γουίλιαμ Άμος, που ενεργοποίησε την κάμερα του υπολογιστή του πριν προλάβει να ντυθεί κατάλληλα για μία σύναξη βουλευτών, στο Zoom.

Φυσικά, το περιστατικό δεν έμεινε ασχολίαστο, ενώ οι μετέχοντες στην τηλεδιάσκεψη φρόντισαν να διαρρεύσουν το φωτογραφικό ντοκουμέντο, θέλοντας να δώσουν τη δέουσα αξία στο στιγμιότυπο. Πάντως, για καλή του τύχη, τα επίμαχα σημεία δεν προβλήθηκαν, καθώς το κινητό του χρησίμευσε ως «φύλλο συκής».

Ο Γουίλιαμ Άμος πάντως μάλλον αισθάνθηκε άβολα, βγάζοντας ανακοινώσεις ντροπής και συγγνώμης τόσο προς τους συναδέλφους του όσο και προς το κοινό, που είδε τη φωτογραφία.

amos_naked


«Ήταν ένα ατυχές λάθος» δήλωσε ο Άμος, που εκπροσωπεί την περιοχή του Ποντιάκ του Κεμπέκ και εξέδωσε ανακοίνωση για το περιστατικό, δίνοντας εξηγήσεις για το τι συνέβη. «Το βίντεο ενεργοποιήθηκε κατά λάθος, καθώς ντυνόμουν με τα ρούχα της δουλειάς μετά την επιστροφή του από τζόκινγκ».

Ένεκα της ταχύτητας και της κακιάς στιγμής, ο βουλευτής του φιλελεύθερου κόμματος απαθανατίστηκε πίσω από μία καρέκλα, κοντά στο γραφείο του και ανάμεσα στις σημαίες του Κεμπέκ και του Καναδά.

Κλείσιμο
Στην ανακοίνωση συγγνώμης, ο Άμος δήλωσε ότι «ντρέπεται» για το περιστατικό, κάνοντας λόγο για «ειλικρινές λάθος» και διαβεβαίωσε ότι «δεν θα συμβεί ξανά».

«Απολογούμαι ειλικρινά στους συναδέλφους μου στη Βουλή γι’ αυτήν την ακούσια διάσπαση της προσοχής», ανέφερε στη δήλωσή του, την οποία αργότερα δημοσίευσε και στο twitter.



«Η γραβάτα και το σακάκι είναι υποχρεωτικά»

Πάντως οι… ενδυματολογικές του επιλογές προκάλεσαν σειρά σχολίων, όχι μόνο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και μεταξύ των συναδέλφων του, χωρίς να λείπουν και τα πειράγματα ή η καζούρα. Η Κλοντ Ντεμπελφέιγ δήλωσε ότι θεωρεί «απαραίτητο να υπενθυμίσουμε στα μέλη, ειδικά στους άνδρες, ότι μια γραβάτα και ένα σακάκι είναι υποχρεωτικά», κατά την άσκηση των καθηκόντων τους και ιδιαίτερα όταν πρόκειται για σύσκεψη.



Δεν έλειψε πάντως και το πείραγμα, λέγοντας ότι αν και ο βουλευτής «διαθέτει καλή φυσική κατάσταση, πρέπει να υπενθυμίσουμε στα μέλη να είναι προσεκτικά και να ελέγχουν την κάμερα».





Ειδήσεις σήμερα:

Τουρκία: Γιατί ο Δένδιας κάθησε στον καναπέ της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν


Πανελλαδικές συγκεντρώσεις δικηγόρων: «Η πανδημία έχει εξαντλήσει τα όρια των αντοχών μας»


Tηλεκπαίδευση: Υποχρεωτική για μαθητές που διαμένουν με άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης