Βρετανία: Ακούρευτος μετεωρολόγος του BBC προκαλεί... χαμό στα κοινωνικά δίκτυα

Βρετανία: Ακούρευτος μετεωρολόγος του BBC προκαλεί... χαμό στα κοινωνικά δίκτυα

Ο 42χρονος μετεωρολόγος αρνείται να πάει στον κουρέα - «Είναι ένας συνδυασμός των Abba και των πορνοστάρ της δεκαετίας του '70» σχολιάζουν επικριτικά οι τηλεθεατές

meteorologos__1_
Με το ατημέλητο λουκ, τα μακριά μαλλιά και τα γένια του μετεωρολόγου του BBC, Tόμαστς Σάφερνεικερ ασχολούνται οι χρήστες των social media, πολλοί από τους οποίους επικρίνουν τη νέα του εμφάνιση, ως έναν συνδυασμό του μουσικού συγκροτήματος των ABBA και ενός πορνοστάρ της δεκαετίας του΄70.

Ή μήπως η κόμμωσή του μοιάζει με αυτή του τραγουδιστή Τζον Μπον Τζόβι;

Ο 42χρονος Πολωνός μετεωρολόγος του βρετανικού δικτύου δήλωσε ότι αρνείται να κόψει τα μαλλιά του υιοθετώντας το στυλ της... πανδημίας.

Παρά το γεγονός ότι τα κομμωτήρια έχουν ανοίξει στη Βρετανία, ο Τόμαστς αποφάσισε να αφήσει μακριά τα μαλλιά του καθώς του αρέσει η νέα του κόμη.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, ο 42χρονος Πολωνός, ο οποίος ψηφίστηκε ως ο πιο αγαπητός μετεωρολόγος της Βρετανίας πριν από τέσσερα χρόνια, έχει αφήσει χαίτη τα μαλλιά του και αρνείται να κουρευτεί.

Πώς ήταν πριν αφήσει τα μαλλιά του να μακρύνουν
bbbc

Μέσω των social media, πολλοί από τους τηλεθεατές έσπευσαν να τον επικρίνουν για την άγρια εμφάνισή του γράφοντας ότι θυμίζει μέλος του μουσικoύ συγκροτήματος των Abba σε συνδυασμό με πορνοστάρ της δεκαετίας του 1970.

Ο συνταξιούχος μετεωρολόγος Μπιλ Γκιλς όπως και η παρουσιάστρια Ουλρίκα Τζόνσον έσπευσαν να κάνουν πικροχόλα σχόλια για την απεριποίητη κόμη του.

Κλείσιμο
Ο Τόμαστς ξεκαθάρισε ότι είναι επιλογή του να κρατήσει μακριά τα μαλλιά του αφότου ο πρώην συνάδελφός του σχολίασε ότι έχει υιοθετήσει το κούρεμα του τραγουδιστή Τζον Μπον Τζόβι.
bon_jovi

Υπήρξαν κάποιοι χρήστες στο Twiter που αναρωτήθηκαν τι συμβαίνει με τα μαλλιά του μετεωρολόγου ενώ κάποιοι τα θεώρησαν όμορφα γιατί δείχνουν πλούσια...
1_2
2_2
3_2

Ειδήσεις σήμερα: 

La Stampa: Η Κομισιόν σκέφτεται να προχωρήσει μόνο με Pfizer και Moderna από το 2022

Τροχαίο στη Γαύδο: Συγκλονίζει ο συνοδηγός της άτυχης Κορίνας - «Μακάρι να ήμουν εγώ στη θέση της»

Ο Ερντογάν μοιράζει πατάτες και κρεμμύδια στους φτωχούς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης