Μπρους Σπρίνγκστιν - Τζον Μπον Τζόβι: Ετοιμάζουν μεγάλη online συναυλία για τον κορωνοϊό - Τι δηλώνουν οι ίδιοι

Μπρους Σπρίνγκστιν - Τζον Μπον Τζόβι: Ετοιμάζουν μεγάλη online συναυλία για τον κορωνοϊό - Τι δηλώνουν οι ίδιοι

Τα έσοδα του διαδικτυακού τους σόου, που θα πραγματοποιηθεί στις 22 Απριλίου, θα διατεθούν για την κάλυψη αναγκών του Νιου Τζέρσεϊ

Springsteen_-_Bon_Jovi

Δύο από τους δημοφιλέστερους τραγουδιστές της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, ο Μπρους Σπρίνγκστιν και ο Τζον Μπον Τζόβι, ενώνουν τις δυνάμεις τους στην μάχη ενάντια στον κορωνοϊό. Θα είναι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές του σόου που θα πραγματοποιηθεί στις 22 Απριλίου, στο οποίο θα συμμετάσχουν πολλοί ακόμη γνωστοί καλλιτέχνες, με στόχο να συγκεντρωθούν χρήματα για τις επείγουσες ανάγκες που έχουν δημιουργηθεί το Νιου Τζέρσεϊ από τον COVID – 19.

Springsteen2
«Τώρα είναι η σειρά μας να βοηθήσυουμε» δηλώνει ο Μπρους Σπρίνγκστιν

«Το Νιου Τζέρσεϊ έχει χτυπηθεί πολύ σκληρά από την πανδημία του κορωνοϊού και οι άνθρωποί του στέκονταν πάντα όρθιοι στις δύσκολες στιγμές. Τώρα είναι η σειρά μας να κάνουμε ότι μπορούμε για εκείνους» δήλωσε με νόημα ο Μπρους Σπρίνγκστιν καλώντας το παγκόσμιο κοινό να στηρίξει όσο μπορεί αυτή την προσπάθεια.

Πράγματι, ατην συγκεκριμένη περιοχή των ΗΠΑ έχουν σημειωθεί, μέχρι στιγμής, περισσότεροι από 3000 θάνατοι ενώ τα κρούσματα ατόμων με κορωνοϊό ανέρχονται σε πάνω από 70.000.

«Αυτοί είναι οι άνθρωποί μας και σε περιόδους ανάγκης γινόμαστε όλοι ένα» υπογράμμισε ο Τζον Μπον Τζόβι και συμπλήρωσε με νόημα: «Αναρωτιέται κανείς πόσα από τα εστιατόρια της πόλης θα καταφέρουν να ανοίξουν ξανά. Θα μπορέσουν τα μπαρ να επιβιώσουν χωρίς  επισκέπτες; Όχι πως αυτός ο οργανισμός που διοργανώνει το σόου θα συγκεντρώσει εκατομμύρια δολάρια, αλλά θα υπάρξει η προσπάθεια και οι άνθρωποι θα ξέρουν πως συμπαραστάθηκαν ο ένας στον άλλο».

jon-bon-jovi-son-jacob
Ο Τζον Μπον Τζόβι με τον 17χρονο γιο του Τζέικ ο οποίος προσβλήθηκε από κορωνοϊό αλλά έχει πλέον αναρρώσει πλήρως

Να σημειώσουμε εδώ ο Τζον Μπον Τζόβι είδε τρεις πολύ δικούς του ανθρώπους να πλήττονται από τον κορωνοϊό. Ο πρώτος ήταν ο 17χρονος γιος του Τζέικ, ο οποίος έχει πλέον αναρρώσει πλήρως. Οι άλλοι δύο ήταν οι στενοί του συνεργάτες και μέλη των Bon Jovi, Ντέιβιντ Μπράιαν και Έβερετ Μπράντλεϊ. Ο δεύτερος μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο τραγουδιστής, είχε αρκετά βαριά συμπτώματα και προσπαθεί ακόμη να ανακάμψει.

Εκτός από του δύο δημοφιλείς τραγουδιστές στο σόου, το οποίο έχει τίτλο «Jersey 4 Jersey» και θα μεταδοθεί ζωντανά από αρκετές πλατφόρμες streaming, θα  λάβουν επίσης μέρος, από τα σπίτια τους φυσικά, ο Τόνι Μπένετ, ο ηθοποιός Ντάνι Ντε Βίτο αλλά και άλλοι γνωστοί καλλιτέχνες που είτε γεννήθηκαν είτε κατοικούν στο Νιου Τζέρσεϊ.

Ειδήσεις σήμερα:

Όταν οι σούπερ σταρ τραγούδησαν από το σπίτι για τον κορωνοϊό: Οι καλύτερες στιγμές της μαραθώνιας συναυλίας 

 
Πέθανε ο σκηνοθέτης των Τομ & Τζέρι και Ποπάυ, Gene Deitch

Μπάμπης Γιωτόπουλος: Ένας ευγενής κι ακούραστος εργάτης του θεάτρου


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης