Πριγκίπισσα Μάρθα Λουίζα: Ποιος είναι ο σαμάνος που έκλεψε την καρδιά της «αντάρτισσας» των νορβηγικών ανακτόρων

Πριγκίπισσα Μάρθα Λουίζα: Ποιος είναι ο σαμάνος που έκλεψε την καρδιά της «αντάρτισσας» των νορβηγικών ανακτόρων

Βαλίτσες για την Καλιφόρνια ετοιμάζει η 49χρονη πριγκίπισσα της Νορβηγίας - Δηλώνει τρελά ερωτευμένη με τον αγαπημένο της αμφιφυλόφιλο σαμάνο Ντούρεκ Βέρετ

martha-louiza34
Η συνέντευξή της στη νορβηγική εφημερίδα «VG» όπου και είπε ότι σχεδιάζει να εγκαταλείψει την πατρίδα της και να μετακομίσει στο Λος Άντζελες όπου ζει ο εραστής, έχει προκαλέσει αίσθηση στα διεθνή ΜΜΕ θυμίζοντας την «ανταρσία» του ζεύγους Σάσεξ με την αποχώρησή τους από τα βρετανικά ανάκτορα - το επονομαζόμενο «Megxit».

Η πριγκίπισσα της Νορβηγίας, Μάρθα-Λουίζα ένιωθε να την πνίγει το βασιλικό πρωτόκολλο βρίσκοντας καταφύγιο στην αγκαλιά του αμφιφυλόφιλου σαμάνου. Μάλιστα δεν έχει κανέναν ενδοιασμό να μετακομίσει σε άλλη ήπειρο- τις ΗΠΑ- προκειμένου να είναι όλο το 24ωρο στο πλευρό του.

Η Μάρθα Λουίζα και ο Ντούρεκ σκόπευαν μάλιστα να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, ωστόσο η πανδημία του κορωνοϊού, όχι μόνο τους χάλασε τα σχέδια, αλλά τους έχει κρατήσει αρκετούς μήνες χωριστά.
samanos-52
«Αυτό το διάστημα υπάρχει και ο κορωνοϊός και είναι δύσκολο να κάνουμε προγραμματισμό, σχεδιάζουμε ωστόσο να μετακομίσουμε. Τα παιδιά μου φυσικά θα έρθουν μαζί μου. Θα κρατήσουμε φυσικά το σπίτι στο Λομεντάλες. Πρέπει να κρατήσουμε τη βάση μας στη Νορβηγία. Θα ερχόμαστε συχνά. Δεν μπορούμε να εγκαταλείψουμε την όμορφη Νορβηγία» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Κλείσιμο


«Δεν θα επιλέξω εγώ έναν άνδρα, ο οποίος θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες και τις ιδέες σας, δεν θέλω να είμαι μέρος των ψευδαισθήσεών σας», είπε η πριγκίπισσα.

Η πληγωμένη «αντάρτισσα» των νορβηγικών ανακτόρων

Μοναχοκόρη του βασιλιά Χάραλντ Ε΄ και της βασίλισσας Σόνια της Νορβηγίας, η 49χρονη πριγκίπισσα είναι τέταρτη στη γραμμή διαδοχής του Νορβηγικού θρόνου, μετά τον αδερφό της και τα ανίψια της. Είναι σίγουρο πως δεν θα φορούσε το στέμμα της Βασίλισσας κι έτσι αποφάσισε να ζήσει μία πιο ελεύθερη ζωή.
martha-louiza-5654
Το 2002 παντρεύτηκε τον συγγραφέα Άρι Μπεν, με τον οποίο απέκτησαν τρεις κόρες: τη Ματθίλδη Αντζέλικα, τη Λία Ισιδώρα και την Έμα Ταλούλα Μπεν. Το ζευγάρι πήρε διαζύγιο -το πρώτο στη βασιλική οικογένεια της Νορβηγίας- το 2017.

Ο Άρι Μπεν είχε απασχολήσει τα ΜΜΕ όταν διέρρευσε παλιότερο βίντεό του από το Λας Βέγκας, όπου εμφανιζόταν να κάνει χρήση ναρκωτικών με ιερόδουλες. Με την πριγκίπισσα ήταν σε διάσταση για τουλάχιστον έναν χρόνο πριν εκδοθεί το διαζύγιό τους.

Δύο χρόνια αργότερα, η τραγωδία χτύπησε την οικογένεια της πριγκίπισσας με τον πρώην σύζυγό της να αυτοκτονεί -την ημέρα, μάλιστα, των Χριστουγέννων του 2019. Την ίδια χρονιά, ο Μπεν είχε καταγγείλει τον ηθοποιό Κέβιν Σπέισι για σεξουαλική παρενόχληση, κατά τη διάρκεια συναυλίας των Βραβείων Νόμπελ.
prigkipisa

Ωστόσο, οι «κακές γλώσσες» ήθελαν μάλιστα τη σχέση της Μάρθας με τον σαμάνο να «ευθύνεται» για την αυτοκτονία του Μπεν.

Έκτοτε η πριγκίπισσα Μάρθα Λουίζα έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της, απολαμβάνοντας τον έρωτά της στο πλευρό του σαμάνου Ντάρεκ Φερέτ.

Η Μάρθα και ο αμφιφυλόφιλος-σαμάνος (ιερέας, «μάγος» - γιατρός και αρχηγός της θρησκείας του σαμανισμού), ο οποίος έχει και διάσημους πελάτες, όπως η Γκουίνεθ Πάλτροου, ανακοίνωσαν τη σχέση τους τον Μάιο του 2019 και από τότε η πρίγκιπισσα έχει ανεβάσει πολλές κοινές τους φωτογραφίες στα social media.

Ο Ντούρεκ Βέρετ έχει κάνει μαθήματα υπνοθεραπείας στην Ελλάδα

Σύμφωνα με τις πληροφορίες στην επίσημη σελίδα του, είναι ένας διαμεσολαβητής ή μια «γέφυρα» μεταξύ των πνευμάτων και του φυσικού κόσμου. Ισχυρίζεται επίσης ότι μπορεί να θεραπεύσον καρκίνο.

«Χρησιμοποιεί την αρχαία πνευματική σοφία σε συνδυασμό με επιμελή μελέτη και πρακτική για να φέρει επιτυχία, ευτυχία και θεραπεία στις ζωές των πελατών του». Κατά τον ίδιο προέρχεται από μια δυναστεία προφητών και θεραπευτών. Ο πατέρας του φέρεται να είναι από την Αϊτή με αφρικανικές ρίζες, και η μητέρα του είναι Νορβηγίδα με καταγωγή από την Ινδία.

Από την ηλικία των 12 ετών άρχιζε να ενδιαφέρεται για τον σαμανισμό. Σήμερα είναι 46 χρονών.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πηγές, στην Ιταλία μελέτησε τον Χριστιανισμό της Καθολικής Εκκλησίας, στο Ισραήλ τον Ιουδαϊσμό, στην Ελλάδα την υπνοθεραπεία, στην Τουρκία και στην Αίγυπτο το Ισλάμ. Έκανε διαλογισμό όταν έφτασε στο Λονδίνο και μάζευε βότανα στο Μπελίζ. Έμαθε γιόγκα στο Σαν Φρανσίσκο, ενώ κατά τη διάρκεια των ταξιδιών του έχει αναπτύξει μια σταθερή πελατεία.

Οταν ήταν 30 ετών, όπως λέει ο ίδιος, ήταν κλινικά νεκρός, αλλά θεραπεύτηκε μόνος του. Αργότερα, έλεγε: «Ένας πραγματικός σαμάνος πρέπει να περάσει από σοβαρές δοκιμασίες πόνου και απώλειας, μερικές φορές θανατηφόρες».

Ο σαμάνος Ντούρεκ είχε αποκτήσει φήμη εδώ και πολύ καιρό, αλλά ο διεθνής Τύπος δεν του έδινε πολύ σημασία μέχρι τον Μάιο του 2019. Τα πράγματα άλλαξαν όταν η πριγκίπισσα του Βασιλείου της Νορβηγίας, Μάρθα Λουίζα, τον παρουσίασε επίσημα ως τον αγαπημένο της.

«Όταν συναντάς μια συντροφική ψυχή, το καταλαβαίνεις, το νιώθεις», έγραψε κάτω από τις φωτογραφίες με τον Βέρετ, στην σελίδα της στο Instagram. Σύμφωνα με τα λόγια της πριγκίπισσας, ο σαμάνος άλλαξε τη ζωή της και την δίδαξε ότι η αγάπη είναι άνευ όρων.

«Σ' αγαπώ έως το άπειρο», έχει γράψει για τον αγαπημένο της στα social media.



Οι πρώτες τους φωτογραφίες εμφανίστηκαν τον Νοέμβριο του 2018. Σύμφωνα, πάντως, με κάποιες αναφορές, στην αρχή η πριγκίπισσα ήταν η πελάτισσα του σαμάνου. Πριν από την πριγκίπισσα Μάρθα είχε σχέση μ’ έναν άνδρα, με το όνομα Άνταμ.

Ο Βέρετ δίδαξε πιλάτες για λίγο και εργάστηκε λίγο ως ηθοποιός. Ξαφνικά σε ηλικία 27 ετών του πήρε 4 λεπτά και 25 δευτερόλεπτα, όπως λέει στο βιβλίο του, για να ανακαλύψει το νέο του εαυτό, μετά από μία σχεδόν επιθανάτια εμπειρία που είχε.

Ειδήσεις σήμερα: 

Έφοδος σε σπίτι γυναίκας με λαθραία καπνικά είδη

Εφορία: Κλειδάριθμος μέσω τηλεφώνου, email ή βιντεοκλήσης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης