Γκουίνεθ Πάλτροου: Τι να το κάνεις το Όσκαρ, όταν έχεις τον καλύτερο… δονητή

Γκουίνεθ Πάλτροου: Τι να το κάνεις το Όσκαρ, όταν έχεις τον καλύτερο… δονητή

Η 48χρονη βραβευμένη με Όσκαρ Αμερικανίδα ηθοποιός εκμεταλλεύτηκε τη χθεσινή μέρα του Αγίου Βαλεντίνου για να κάνει το απόλυτο αυτοτρολάρισμα, προωθώντας το νέο sex toy της εταιρείας της Goop

paltrow
Για να προωθήσει τον δονητή αξίας 95 δολαρίων της εταιρείας της Goop, η Γκουίνεθ Πάλτροου μοιράστηκε χθες, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, στο instagram μια επεξεργασμένη με photoshop φωτογραφία της από την 71η Tελετή Aπονομής των βραβείων Όσκαρ το 1999, όπου φαίνεται να κρατά τον δονητή αντί για το χρυσό αγαλματίδιο που κέρδισε εκείνη την χρονιά.

«Έπρεπε να περάσω κάπως τον χρόνο μου στην καραντίνα» εξήγησε η ίδια σε σχόλιό της, ενώ η Ντρου Μπάριμορ της έγραψε: «Θεέ μου, σε αγαπώ». Άλλοι πάλι followers της διάσημης ηθοποιού δεν έχασαν την ευκαιρία να αστειευτούν. Κάποιος της έγραψε: «Ποιος χρειάζεται ένα Όσκαρ όταν μπορείς να έχεις τον καλύτερο δονητή;».



Ο συγκεκριμένος δονητής, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Goop, είναι εξοπλισμένος με «ραβδί με βαθιές, έντονες δονήσεις» και εξωτερική διέγερση στο ένα άκρο και «ισχυρή δόνηση» για την κλειτορίδα ή εσωτερική διέγερση.

Επιπλέον, «κάθε πλευρά διαθέτει οκτώ διαφορετικά παλλόμενα μοτίβα με διαφορετικές εντάσεις» και σχεδιάστηκε για να μοιάζει με «κάτι που θα αφήνατε στο κομοδίνο σας ως λειτουργικό αντκείμενο». Ο δονητής είναι επίσης αδιάβροχος, οπότε μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο μπάνιο ή στο ντους και να «βυθιστεί έως τριάντα λεπτά σε νερό με βάθος έως και ένα μέτρο».

Ειδήσεις σήμερα: 

«Στην Ουχάν υπήρχαν 13 μεταλλάξεις ως τον Δεκέμβριο του 2019» λέει ο επικεφαλής της ομάδας του ΠΟΥ

«Συναγερμός» στην Ευρωπαϊκή Ένωση για πλαστά εμβόλια κατά του κορωνοϊού

Με ψυχραιμία και εξοπλισμούς απαντά η Αθήνα στους «τρελούς Τούρκους»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης