Γαλλία: Αυξάνεται δραματικά ο αριθμός των νοσηλευόμενων στις εντατικές
Πλησιάζουν τους 6.000 οι ασθενείς στις ΜΕΘ
Ώρες αγωνίας επικρατούν στη Γαλλίαεξαιτίας της ασφυξίας που παρατηρείται στα νοσοκομεία.
Τα κρούσματα κορωνοϊού έχουν, την ίδια στιγμή, ανέβει δραματικά, ενώ η βρετανική μετάλλαξη σαρώνει τη χώρα.
Ο αριθμός των ασθενών με κορωνοϊό, που νοσηλεύονται σε μονάδες εντατικής θεραπείας στη Γαλλία, εξακολουθεί να αυξάνεται, ενώ η χώρα έχει εισέλθει στην όγδοη μέρα του lockdown.
Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, 5.838 ασθενείς με COVID-19 νοσηλεύονται σε μονάδες εντατικής θεραπείας, σε σύγκριση με 5.769 χθες, ενώ 34.895 νέες μολύνσεις εντοπίστηκαν σήμερα.
Η επιδημία έχει προκαλέσει τον θάνατο σχεδόν 100.000 ανθρώπων στη Γαλλία.
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.