Βίντεο: Πώς σώθηκε άντρας στην Αλαμπάμα που παραλίγο να πεθάνει από τους σίφουνες
Οδηγούσε τη στιγμή του απόλυτου τρόμου - Πέντε νεκροί στην Αλαμπάμααπό σίφουνες
Γλίτωσε από... θαύμα. Η περίπτωσή του έχει κάνει τον γύρο του κόσμου, κόβοντας την ανάσα. Άντρας που οδηγούσε, από τη δουλειά προς το σπίτι του, στην Αλαμπά, βρέθηκε ανάμεσα σε 14 σίφουνες, που στοίχισαν τη ζωή σε πέντε ανθρώπους.
Θυελλώδεις άνεμοι και ισχυρές βροχοπτώσεις «χτυπούσαν» το αυτοκίνητό του.
Στα βίντεο, που κυκλοφορούν στα κοινωνικά δίκτυα, αποτυπώνεται ο τρόμος του κόσμου από τις εκτεταμένες καταστροφές που δημιούργησαν τα ακραία καιρικά φαινόμενα.
Ο άντρας που τελικά σώθηκε, περιγράφοντας την τρομακτική εμπειρία του, λέει ότι με δυσκολία διατήρησε την ψυχραιμία και τον έλεγχο των χεριών του.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.