Οι Αμερικανοί έχουν αποδείξεις για την ύπαρξη UFO - Τι λένε υψηλόβαθμα στελέχη

Οι Αμερικανοί έχουν αποδείξεις για την ύπαρξη UFO - Τι λένε υψηλόβαθμα στελέχη

"Υπάρχουν πολλά φαινόμενα, για τα οποία μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία εξήγηση. Υπάρχουν ακόμα περισσότερες θεάσεις, οι οποίες δεν έχουν δημοσιοποιηθεί. Μερικές από αυτές έχουν αποχαρακτηριστεί", αναφέρει ο Τζον ΡάτκλιφΔιευθυντής Μυστικών Υπηρεσιών  επί  Ντόναλντ Τραμπ

37967962-9387129-A_treasure_trove_of_newly_unsealed_CIA_records_has_revealed_chil-a-15_1616378435877

Οι ΗΠΑ φαίνεται να έχουν στοιχεία, τα οποία θα μπορούσαν να επιβεβαιώνουν την ύπαρξη εξωγήινης ζωής. Ο πρώην Διευθυντής Μυστικών Υπηρεσιών συγκεκριμένα υποστηρίζει  ότι τα UFO σπάνε το φράγμα του ήχου χωρίς να προκαλούν κάποια ηχητική έκρηξη, αλλά κάνοντας ελιγμούς, οι οποίοι είναι αδύνατο να  πραγματοποιηθούν με την -ως τώρα- γνωστή σε εμάς τεχνολογία. 


Ο Τζον Ράτκλιφ, ο οποίος διετέλεσε ως Διευθυντής Μυστικών Υπηρεσιών του Ντόναλντ Τραμπ, αναφέρει ότι: "Υπάρχουν πολλά φαινόμενα, για τα οποία μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία εξήγηση. Υπάρχουν ακόμα περισσότερες θεάσεις, οι οποίες δεν έχουν δημοσιοποιηθεί. Μερικές από αυτές έχουν αποχαρακτηριστεί".  Οι αποκαλύψεις, όμως, αυτές ήδη έχουν πυροδοτήσει τον ενθουσιασμό του κοινού  για μία επικείμενη έκθεση, που θα περιγράφει λεπτομερώς τι έχει παρατηρήσει η κυβέρνηση των ΗΠΑ. 

37967962-9387129-A_treasure_trove_of_newly_unsealed_CIA_records_has_revealed_chil-a-15_1616378435877


"Επιπλέον, όταν μιλάμε για θεάσεις, μιλάμε για αντικείμενα που έχουν γίνει ορατά από πιλότους της Πολεμικής Αεροπορίας ή του Πολεμικού Ναυτικού ή εικόνες, που έχουν καταγραφεί από δορυφόρους και οι ενέργειες τους είναι πολύ δύσκολο να εξηγηθούν. Πρόκειται για κινήσεις, οι οποίες δεν μπορούν να γίνουν αντιληπτές και δεν έχουμε την τεχνολογία να τις αναλύσουμε. Ή για ήχους, οι οποίοι ταξιδεύουν ξεπερνώντας το φράγμα του ήχου, χωρίς όμως να προκαλούν καμία ηχητική έκρηξη", επισημαίνει ο Τζον Ράτκλιφ.


O Ράτκλιφ στην ερώτηση της Μαρία Μπαρτιμόρο σχετικά με το πώς χαρακτηρίζει αυτές τις θεάσεις, απαντά: "Πρόκειται για μη επαληθευμένα αέρια φαινόμενα, τα οποία λαμβάνουν χώρα σε ολόκληρο τον κόσμο. Όταν μιλάμε για κάτι τέτοιο, δεν κάνουμε λόγο απλά για έναν πιλότο ή έναν δορυφόρο. Συνήθως, έχουμε πολλαπλούς αισθητήρες  που αντιλαμβάνονται τέτοια πράγματα και μερικές φορές κάποια από αυτά τα φαινόμενα είναι ανεξήγητα.  Στην ουσία, είναι λίγα παραπάνω τα περιστατικά, τα οποία δεν έχουν δημοσιοποιηθεί."

Watch the Pentagon's three declassified UFO videos taken by U.S. Navy pilots



Το Δεκέμβριο δόθηκε στην κυβέρνηση μία 6μηνη διορία, προκειμένου να καταγράψει όλες τις πληροφορίες που είχε και να οργανώσει μία ολοκληρωμένη αναφορά πριν τη 1η Ιουνίου. Ο Ράτκλιφ αναφέρει ότι ήλπιζε να δημοσιεύσουν τα ευρήματα τους πριν φύγει από τη θέση του, στις 20 Ιανουαρίου. "Δεν καταφέραμε να κατεβάσουμε τα αρχεία σε μία νέα μη ταξινομημένη μορφή αρκετά γρήγορα", καταλήγει. 

Το σχετικό πρόγραμμα  αποτελούσε μέρος ενός «πακέτου» ανακούφισης για τον Covid ύψους $2.3δισ., που υπέγραψε  ο Τραμπ το Δεκέμβριο. Περιλάμβανε ρυθμίσεις  σχετικά με τον αποχαρακτηρισμό εγγράφων  της επιτροπής πληροφοριών της Γερουσίας για το  2021 και περιελάμβανε  ένα κεφάλαιο  που αφορούσε "μη αναγνωρισμένα εναέρια φαινόμενα"

Η αναφορά, που εκπονήθηκε από το Πεντάγωνο και τις υπηρεσίες πληροφοριών, πρέπει να εντοπίσει -εκτός των άλλων- τις όποιες απειλές μπορεί να δημιουργηθούν από μη αναγνωρισμένα εναέρια φαινόμενα και εάν ενδέχεται να αποδοθούν σε ξένους αντιπάλους. 

"Ο καιρός μπορεί να προκαλέσει διαταραχές, οπτικές διαταραχές", δήλωσε ο Ράτκλιφ. Προσθέτει: "Μερικές φορές αναρωτιόμαστε αν οι αντίπαλοι μας έχουν τεχνολογίες, οι οποίες φτάνουν πιο μακριά από ό,τι πιστεύαμε ή από ό,τι συνειδητοποιήσαμε. Αλλά υπάρχουν και περιπτώσεις, όπου δεν έχουμε καλές εξηγήσεις για μερικά από τα πράγματα, που έχουμε δει. Το πιο υγιές θα ήταν να δημοσιεύονταν όσες το δυνατόν περισσότερες από τις πληροφορίες, που κατέχουμε". 

Μία εβδομάδα πριν αποχωρήσει ο Ράτκλιφ, τον Ιανουάριο, η CIA εξέδωσε ένα θησαυρό από πρόσφατες καταγραφές, οι οποίες δεν ήταν προσβάσιμες μέχρι εκείνη τη στιγμή. Έδειξαν εντυπωσιακά αρχεία από εκατοντάδες θεάσεις UFO σε όλο τον κόσμο, τα οποία χρονολογούνται από τη δεκαετία του 1950, καθώς και τις προσπάθειες της Διεθνούς Κοινότητας Πληροφοριών να τις κατανοήσουν. Μάλιστα, ένας φάκελος με σχεδόν 3.000 σελίδες εγγράφων σχετικά με τα μη αναγνωρισμένα εναέρια φαινόμενα (UAPs) δημοσιεύτηκε στον ιστότοπο The Black Vault. Σύμφωνα με τον ιδρυτή του Black Vault, Τζον Γκρίνουαλντ, χιλιάδες θαυμαστές των παραφυσικών φαινομένων έχουν μελετήσει τη συλλογή των -παραπάνω από 700- εγγράφων. Ανάμεσα στα στοιχεία αυτά, βρίσκονται ακόμα και συνομιλίες μεταξύ αξιωματικών της CIA και μελών του στρατού. 

40761020-9387129-image-a-3_1616374072600
Κλείσιμο



Ο Τζον Γκρίνουαλντ, μάλιστα, έχει μηνυθεί από τη CIA για την κυκλοφορία των αρχείων και τη σάρωση των σελίδων μία προς μία στη βάση δεδομένων του. Ο μηνυτής ισχυρίζεται ότι τα αρχεία αυτά αντιπροσωπεύουν "ολόκληρη" την συλλογή αποχαρακτηρισμένων πληροφοριών σχετικά με τα μη αναγνωρισμένα εναέρια φαινόμενα. Ο Γκρίνουαλντ, όμως, υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει κανένας τρόπος να επαληθευτεί κάτι τέτοιο και ορκίζεται να συνεχίσει την αναζήτηση  τέτοιων  αρχείων. 

Τις περισσότερες φορές, διάφοροι φορείς παρακάμπτουν τις ιστορίες «θέασης UFO»  ως συνωμοσιλογικές , ακόμα και αν δεν έχουν να δώσουν κάποια λογική εξήγηση. Σε αυτές, όμως, τις περιπτώσεις οι αξιωματικοί φαίνεται να δείχνουν πραγματική ανησυχία πως ίσως υπάρχει κάποιος κίνδυνος. Το Δεκέμβριο προέκυψε και ότι είχαν εκπονηθεί δύο αναφορές από το Πεντάγωνο, παρέχοντας πληροφορίες για «ασυνήθιστες» θεάσεις.

36423058-9015711-image-m-37_1607032963491



Η ομάδα Μη Αναγνωρισμένων Εναέριων Φαινομένων εξέδωσε δύο διαβαθισμένες "αναφορές θέσεων" για το 2018 και το καλοκαίρι του 2020, οι οποίες κυκλοφόρησαν αμέσως στις αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών. Το περιεχόμενο αφορά μια διαρροή φωτογραφιών, οι οποίες δεν είχαν δημοσιευτεί ποτέ στο παρελθόν. Πρόκειται για αντικείμενα που αναδύονται από τον ωκεανό και υψώνονται προς τον ουρανό. Δεν αφήνουν, λοιπόν, περιθώρια για κάποια λογική εξήγηση και έρχονται να ενισχύσουν τις απόψεις περί εξωγήινης προέλευσης. Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν το 2018 πάνω από την Ανατολική Ακτή των Ηνωμένων Πολιτειών από έναν στρατιωτικό πιλότο, ο οποίος χρησιμοποίησε την κάμερα του κινητού του.

36418692-9015711-image-a-26_1607032370794



"Αυτές οι αποκαλύψεις είναι εξαιρετικές. Δίνουν την ευκαιρία στο κοινό να ρίξει μια ματιά στο παρασκήνιο και στο πώς χειρίζεται η κυβέρνηση των ΗΠΑ το ζήτημα των UFO", δήλωσε στη Daily Mail ο Νick Pope, ερευνητής για το Υπουργείο Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου. "Αυτή η νέα πληροφορία επιβεβαιώνει ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ λαμβάνει το φαινόμενο των UFO πιο σοβαρά από ποτέ. Περιμένω περαιτέρω αποκαλύψεις σύντομα", προσθέτει.  

36418696-9015711-image-m-31_1607032431144

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης