Leyna Bloom: Η πρώτη μαύρη διεμφυλική ποζάρει στο περιοδικό «Sports Illustrated»

Leyna Bloom: Η πρώτη μαύρη διεμφυλική ποζάρει στο περιοδικό «Sports Illustrated»

Ηθοποιός, μοντέλο και χορεύτρια, η Leyna έγινε διάσημη εν μια νυκτί ως η πρώτη αφροαμερικανή διεμφυλική που ανέλαβε πρωταγωνιστικό ρόλο σε ταινία

Leyna_Bloom
Η Leyna Bloom μπορεί να επαίρεται ότι είναι η πρώτη μαύρη διεμφυλική που ποζάρει στο περιοδικό «Sports Illustrated». H 27χρονη Αφρομερικανή με μακρινή καταγωγή από τις Φιλιππίνες, κάνει την εμφάνισή της στο τεύχος για μαγιό «Swimsuit Issue» του περιοδικού που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιούλιο.

Ηθοποιός, μοντέλο και χορεύτρια, η Leyna έγινε διάσημη εν μια νυκτί ως η πρώτη αφροαμερικανή διεμφυλική που ανέλαβε πρωταγωνιστικό ρόλο σε ταινία. Όπως αναφέρει το CNN, η ταινία της έκανε πρεμιέρα στο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ των Καννών, στο «Port Authority» του 2019. «Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι που βοηθάμε την Leyna να αφηγηθεί την ιστορία της», σχολίασε το περιοδικό «Sports Illustrated».

«Η παρουσία της ως η πρώτη μαύρη διεμφυλική στο τεύχος μας είναι αποτέλεσμα της αφοσίωσής της στο να χαράξει το δικό της μονοπάτι, το οποίο οδήγησε στην αποδοχή, την αγάπη και την αλλαγή. Εκπροσωπεί το δικαίωμα κάθε ανθρώπου να αγαπάει τον εαυτό του και να είναι αυτό που θέλει να είναι», αναφέρει το περιοδικό σε σχετική ανακοίνωση. H Leyna Bloom είναι η δεύτερη διεμφυλική που εμφανίζεται σε τεύχος για μαγιό του περιοδικού «Sports Illustrated».


Πέρυσι, το μοντέλο Valentina Sampaio από την Βραζιλία έκανε την πρωτιά. Σε δηλώσεις της στο CNN, η 27χρονη Bloom υποστήριξε ότι, το να είσαι στο τεύχος για μαγιό του «Sports Illustrated Swimsuit Issue», «είναι ένα απίστευτο συναίσθημα και κατόρθωμα». Πρόσθεσε πάντως ότι «υπάρχει ακόμη πολλή δουλειά που πρέπει να γίνει για μεγαλύτερη εκπροσώπηση».

Σε συνέντευξή της στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή «Good Morning America», παραδέχτηκε ότι «ποτέ δεν φαντάστηκε» ότι «θα γεννιόταν σε μια εποχή όπου θα συνέβαινε κάτι τέτοιο για κάποιον με το δικό της χρώμα δέρματος». Αξίζει να σημειωθεί πως το περιορικό «Sports Illustrated» έχει γράψει κι άλλες φορές ιστορία με τη επιλογή των μοντέλων στο εξώφυλλό του.

Το 1997, η Tyra Banks έγινε η πρώτη μαύρη γυναίκα που φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο με το τεύχος με μαγιό Swimsuit Issue. Επιπλέον, η Ashley Graham ήταν ένα από τα πρώτα plus-size μοντέλα που πόζαρε στο εξώφυλλο του περιοδικού και μάλιστα δύο φορές: το 2016 και το 2019.

Ειδήσεις σήμερα:

NASA: Στη δημοσιότητα η πρώτη ηχογράφηση του ρόβερ στον Άρη - Περίεργος θόρυβος προκαλεί αμηχανία

Παραιτήθηκε ο καλλιτεχνικός διευθυντής των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο - Προσέβαλε διάσημη... ευτραφή ηθοποιό

Βρέθηκε βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στον Ασπρόπυργο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης