Η Καμίλα για την κατάσταση υγείας του Φίλιππου: Έχει βελτιωθεί ελαφρώς

Η Καμίλα για την κατάσταση υγείας του Φίλιππου: Έχει βελτιωθεί ελαφρώς

Μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο στις 16 Φεβρουαρίου, για να λάβει φροντίδα για μια λοίμωξη, ο πρίγκιπας Φίλιππος μεταφέρθηκε στη συνέχεια σε άλλη μονάδα υγείας για καρδιολογικές εξετάσεις, εγείροντας φόβους ότι η υγεία του επιδεινώθηκε

prince_philip__2_
Η κατάσταση της υγείας του πρίγκιπα Φιλίππου, ηλικίας 99 ετών, συζύγου της βασίλισσας Ελισάβετ, ο οποίος νοσηλεύεται εδώ και δύο εβδομάδες, έχει «βελτιωθεί ελαφρώς», δήλωσε η νύφη του Καμίλα, κατά τη διάρκεια επίσκεψης σε ένα κέντρο εμβολιασμών στο Λονδίνο.

Μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο στις 16 Φεβρουαρίου, για να λάβει φροντίδα για μια λοίμωξη, ο πρίγκιπας Φίλιππος μεταφέρθηκε στη συνέχεια σε άλλη μονάδα υγείας για καρδιολογικές εξετάσεις, εγείροντας φόβους ότι η υγεία του επιδεινώθηκε.

«Πονάει πού και πού», συμπλήρωσε η δούκισσα της Κορνουάλης και σύζυγος του πρίγκιπα διαδόχου Καρόλου, προσθέτοντας: «ευχόμαστε να πάνε όλα καλά».

Ο Φίλιππος, που θα γιορτάσει τα 100α γενέθλιά του τον προσεχή Ιούνιο, μεταφέρθηκε τη Δευτέρα από το νοσοκομείο King Edward VII στο νοσοκομείο St Bartholomew, «για εξετάσεις και παρακολούθηση που σχετίζονται με προϋπάρχοντα καρδιολογικά προβλήματα», είχε εξηγήσει το Μπάκιγχαμ σε ένα δελτίο τύπου.

Το νοσοκομείο St Bartholomew, στο κέντρο του Λονδίνου, διαθέτει τη μεγαλύτερη εξειδικευμένη καρδιαγγειακή μονάδα στην Ευρώπη, το Barts Heart Center, διευκρινίζει στον ιστότοπό του.

Ειδήσεις σήμερα

Στα 2.702 τα νέα κρούσματα - 431 οι διασωληνωμένοι, 40 θάνατοι 

Σεισμός 6 Ρίχτερ στην Ελασσόνα: «Ο σεισμός είναι της τάξης των 6,3 Ρίχτερ» λέει ο Παπαζάχος 


Δημήτρης Λιγνάδης: Αναβολή της κατ’ οίκον έρευνας ζητά ο Αλέξης Κούγιας 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης