Ανησυχητικά υψηλά τα επίπεδα αυτοκτονιών στην Ιαπωνία μέσα στην πανδημία
Υπουργείο για τη μοναξιά δημιούργησε η Ιαπωνία εν μέσω πανδημίαςκαι ενώ το ποσοστό αυτοκτονιών ανεβαίνει επικίνδυνα στη χώρα.
Ο πρωθυπουργός της Ιαπωνίας, Γιοσιχίντε Σούγκα, ανέθεσε στον Τετσούσι Σακαμότο, μέλος της κυβέρνησης, το συγκεκριμένο χαρτοφυλάκιο στη μάχη κατά της κατάθλιψης.
Όπως έγινε γνωστό από το Τόκιο, οι γυναίκες παρουσιάζουν υψηλότερα επίπεδα μελαγχολίας, τον τελευταίο χρόνο, με σχεδόν 900 να προβαίνουν στο απονενοημένο διάβημα, από τον Οκτώβριο, αύξηση της τάξεως του 70% σε σχέση με πέρσι.
Ο νέος υπουργός, σύμφωνα με πληροφορίες, θα δημιουργήσει ειδικές δραστηριότητες και ένα φόρουμ συζήτησης με σκοπό την καταπολέμηση της κατάθλιψης στον καιρό του κορωνοϊού.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.