Στο νοσοκομείο μέχρι την άλλη εβδομάδα ο πρίγκιπας Φίλιππος

Στο νοσοκομείο μέχρι την άλλη εβδομάδα ο πρίγκιπας Φίλιππος

Η απόφαση για παράταση παραμονής αποδίδεται σε προληπτικούς λόγους και όχι σε κάποια ιδιαίτερη ανησυχία

princ2
Mέχρι την ερχόμενη εβδομάδα παρατείνεται η νοσηλεία του 99χρονου Δούκα του Εδιμβούργου Πρίγκιπα Φίλιππου, ο οποίος εισήχθη το βράδυ της Τρίτης στο νοσοκομείο ύστερα από αδιαθεσία.

Η απόφαση της επιπλέον παραμονής αποδίδεται σε προληπτικούς λόγους και όχι σε κάποια ιδιαίτερη ανησυχία ή επιδείνωση της υγείας του συζύγου της βασίλισσας Ελισάβετ.

Όπως χαρακτηριστικά μεταδίδουν τα βρετανικά μέσα, οι γιατροί επιδεικνύουν υπερβολική προσοχή κρατώντας τον ασθενή στο νοσοκομείο για περισσότερο.

Σημειώνεται πως το παλάτι δεν αποκάλυψε τι ήταν αυτό που προκάλεσε τη μεταφορά του Δούκα του Εδιμβούργου στο νοσοκομείο.  Σύμφωνα με τη Sun αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρίγκιπας εισάγεται στο νοσοκομείο.

Όπως είχε αναφέρει η Daily Mail, η ασθένεια του Φιλίππου πιστεύεται ότι δεν έχει σχέση με τον κορωνοϊό και η εισαγωγή του στο νοσοκομείο δεν λογίζεται ως έκτακτη ανάγκη. Πηγές κοντά στη βασιλική οικογένεια ανέφεραν πως ο Φίλιππος οδηγήθηκε στο νοσοκομείο με αυτοκίνητο πριν περπατήσει χωρίς βοήθεια. 

Κατά το παρελθόν είχε νοσηλευτεί με λοιμώξεις της ουροδόχου κύστης, με μπλοκαρισμένη στεφανιαία αρτηρία ενώ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά. Μάλιστα και πριν από δύο χρόνια είχε μεταφερθεί προληπτικά στο νοσοκομείο. Πιο συγκεκριμένα ήταν τον Δεκέμβριο του 2019 όταν μεταφέρθηκε στο Λονδίνο από το Σάντριγχαμ για «παρατήρηση και θεραπεία».

Να σημειωθεί ότι η βασίλισσα Ελισάβετ παραμένει στο κάστρο του Γουίνδσορ όπου βρέθηκε τα Χριστούγεννα καθώς λόγο της πανδημίας η ίδια και ο πρίγκιπας δεν ταξίδεψαν στο Σάντριγχαμ.

Υπενθυμίζεται πως πριν από ένα μήνα έγινε γνωστό ότι τόσο η βασίλισσα όσο και σύζυγός της έλαβαν την πρώτη δόση του εμβολίου για τον κορωνοϊό.

Ειδήσεις σήμερα 

Κακοκαιρία «Μήδεια»: Έπληξε 100.000 νοικοκυριά σε όλη τη χώρα 

Κορωνοϊός: 1460 νέα κρούσματα και 325 διασωληνωμένοι σήμερα στη χώρα 

Λιγνάδης: Οι θεσμοί θα αποφασίσουν αν είμαι επικίνδυνος 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης