Γαλλία: Ο Μακρόν... έκανε κοιλιά και ωρίμασε

Γαλλία: Ο Μακρόν... έκανε κοιλιά και ωρίμασε

Η εξήγηση του Ελιζέ για τα επιπλέον κιλά που πήρε ο Γάλλος πρόεδρος - Μπορεί να αυξήθηκε το βάρος του, όμως ενισχύθηκε και η δημοτικότητά του εν όψει των εκλογών του 2022

macron_fat
Κοιλίτσα... έκανε ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν, ωστόσο, σύμφωνα με το Ελιζέ, ο ίδιος αισθάνεται χαρούμενος που πάχυνε λίγο γιατί τα επιπλέον κιλά του προσδίδουν ωριμότητα.

H αύξηση βάρους του 43χρονου Γάλλου προέδρου είναι «θετική», όπως υποστηρίζουν οι συνεργάτες του στο Ελιζέ , σύμφωνα με το περιοδικό «Challenge».

Ο ένοικος του Μεγάρου των Ηλυσίων απέκτησε επιπλέον κιλά τον περασμένο Δεκέμβριο, μετά την ανάρρωσή του από τη νόσο Covid-19, χάριν της οποίας έμεινε για αρκετές ημέρες στην προεδρική εξοχική κατοικία «La Lanterne» και από εκεί ασκούσε τα καθήκοντά του.



«Είναι η πρώτη απόδειξη ότι ο πρόεδρος της Πέμπτης Γαλλικής Δημοκρατίας έχει αναρρώσει καλά από τον κορωνοϊό», δήλωσε ένας βοηθός προσθέτοντας ότι η αύξηση του σωματικού του βάρους του προσδίδει περισσότερη ωριμότητα.

Mάλιστα, οι φωτογραφίες του Μακρόν που τον απεικονίζουν να είναι φιγουρίνι το 2017 όταν πέρασε το κατώφλι του Ελιζέ με το σώμα του όπως είναι σήμερα, προδίδουν τα παραπανίσια κιλά του.

Κλείσιμο
Πάντως, η σημαντική αύξηση του σωματικού του βάρους καταγράφηκε τον Δεκέμβριο, όταν προσβλήθηκε από τον κορωνοϊό κι έπρεπε να τεθεί σε καραντίνα.

Μπορεί να αυξήθηκε το βάρος του Γάλλου προέδρου, όμως ενισχύθηκε και η δημοτικότητά του εν όψει των εκλογών του 2022.

Σύμφωνα με το ινστιτούτο BVA και την έρευνα που πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία τηλεφωνίας Orange και το ραδιοφωνικό δίκτυο RTL, το 42% των ερωτηθέντων δηλώνουν ότι έχουν θετική γνώμη για τον Εμανουέλ Μακρόν, ποσοστό αυξημένο κατά πέντε μονάδες σε σχέση με τον Ιανουάριο.

Ο πρόεδρος Μακρόν όπως και ο πρωθυπουργός της Γαλλίας Ζαν Καστέξ, «ευνοούνται από τις επιλογές τους σε σχέση με την υγειονομική κρίση κι ότι δεν θα υπάρξει νέο lockdown», σχολιάζουν οι δημοσκόποι.

Τα δύο τρίτα των Γάλλων (63%) δηλώνουν ότι εγκρίνουν την απόφαση του Ελιζέ να μην γίνει τρίτο lockdown.

Ειδήσεις σήμερα 

Κορωνοϊός: Ανησυχία για τα μεταλλαγμένα στελέχη - Οι «κόκκινες» περιοχές που βρίσκονται κοντά στο lockdown 

NASA: Δείτε live την προσεδάφιση του Perseverance στον Άρη - Τα 7 λεπτά του τρόμου 

Κακοκαιρία Μήδεια: Mάχη για να πάει το ρεύμα στα τελευταία 4.000 σπίτια 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης