Λάρι Κινγκ: Ο πολυτάραχος βίος και η μάχη των κληρονόμων

Λάρι Κινγκ: Ο πολυτάραχος βίος και η μάχη των κληρονόμων

Το μπερδεμένο κουβάρι μιας πολυτάραχης οικογενειακής ζωής αντανακλάται στη διεκδίκηση της περιουσίας του μετά από το θάνατό του

larryyes
Η τελευταία σύζυγος του θρυλικού τηλεπαρουσιαστή Λάρι Κινγκ, προσβάλει πλέον νομικά την ιδιόχειρη προσθήκη στη διαθήκη του τεθνεώτος συζύγου της, δια της οποίας η ίδια αποκληρώνεται από μια περιουσία ύψους περίπου 2 εκατ. δολαρίων. Η Σον Κινγκ, το γένος Σάουθγουικ, πιστεύει ότι οι συνθήκες υπό τις οποίες ο Λάρι Κινγκ τροποποίησε την αρχική του διαθήκη και κληροδότησε άπαντα τα υπάρχοντά του αποκλειστικά στα πέντε παιδιά του, είναι ύποπτες.

Η Σον Κινγκ ήταν η 7η και τελευταία σύζυγος του Λάρι Κινγκ. Μοιράστηκε τη ζωή με αυτόν από το 1997 έως το θάνατό του -αν και, ενδιαμέσως, οι δυο τους είχαν φτάσει πολύ κοντά στο διαζύγιο. Μετά από το άνοιγμα της διαθήκης του Κινγκ και αφού ενημερώθηκε ότι ο μακαρίτης την αποκλήρωσε με ιδιαίτερη χειρόγραφη προσθήκη στο αρχικό έγγραφο, η Σον Κινκγ προσφεύγει στα δικαστήρια. Με στόχο να αμφισβητήσει την ανάθεση καθηκόντων γενικού διαχειριστή της πατρικής περιουσίας στον Λάρι Κινγκ τον Νεότερο.

Το ιδιόχειρο σημείωμα κατατέθηκε από τον Λάρι Κινγκ Τζούνιορ στο ανώτατο δικαστήριο του Λος Άντζελες στις 10 Φεβρουαρίου και υποτίθεται πως έχει γραφτεί τον Οκτώβριο του 2019. Δύο μήνες πριν, τον Αύγουστο του ίδιου έτους, ο Λάρι είχε υποβάλει αίτηση διαζυγίου από τη Σον. Στο σημείωμά του, ο Λάρι Κινγκ αναφέρει ότι επιθυμεί να μοιράσει, μετά θάνατον, όλα του τα υπάρχοντα σε ίσα μερίδια ανάμεσα στα 5 παιδιά του.

Ωστόσο, δύο εξ αυτών των τέκνων απεβίωσαν το προηγούμενο καλοκαίρι, πριν από τον πατέρα τους. Συγκεκριμένα η Σάια πέθανε από καρκίνο του πνεύμονα και ο Άντι από καρδιακή ανακοπή. Ο Λάρι Κινγκ είχε υιοθετήσει τον Άντι αφού παντρεύτηκε τη μητέρα του, Αλίν Έικινς, με την οποίαν απέκτησε την Σάια. Κατόπιν, με την Σον έγινε πατέρας του Τσανς και του Κάνον Έντουαρντ Κινγκ. Ο Λάρι Τζούνιορ είναι καρπός από το γάμο του Λάρι του Πρεσβύτερου με την Ανέτ Κέι.

Κλείσιμο
Το μπερδεμένο κουβάρι μιας πολυτάραχης -και πολυπρόσωπης- οικογενειακής ζωής αντανακλάται στη διεκδίκηση της περιουσίας του μετά από το θάνατό του. Ο Λάρι Τζούνιορ ισχυρίζεται ότι ο πατέρας του και η Σον είχαν επί της ουσίας χωρίσει από το 2019, όταν και έπαψαν να μοιράζονται την ίδια στέγη. Η συνθήκη αυτή δεν άλλαξε ως το θάνατο του παρουσιαστή από Covid-19, στις 23 Ιανουαρίου 2021. Επικαλούμενος την εν διαστάσει σχέση ανάμεσα στον πατέρα και την μητριά του, ο Λάρι Κινγκ Τζούνιορ ανέθεσε στον εαυτό του χρέη ειδικού εκτελεστή της διαθήκης.

Από τη δική της πλευρά, η Σον Κινγκ επιμένει ότι ο χωρισμός της από τον Λάρι Κινγκ ήταν απλώς προσωρινός και ότι οι δυο τους προσπαθούσαν να επανασυνδεθούν. Επιπλέον, μέσω του συνηγόρου της, η Σον διατείνεται ότι στα τελευταία του ο Λάρι Κινγκ δεν είχε απολύτως σώας τας φρένας και ότι, πιθανότατα, η τροποποίηση που την απέκλεισε από την περιουσία του, «συντάχθηκε ενώ ο θανών ήταν υπό την επήρεια προ εγχειρητικής φαρμακευτικής αγωγής, για μια επέμβαση στην καρδιά του».

Ειδήσεις σήμερα: 

Κακοκαιρία «Μήδεια»: Πολλά κυκλοφοριακά προβλήματα στην Αττική - Ποιοι δρόμοι παραμένουν κλειστοί

Ανησυχία από την άνοδο στον αριθμό των διασωληνωμένων - 70% αύξηση στο ιικό φορτίο στη Θεσσαλονίκη

Βραχυκύκλωμα και φωτιά σε μετασχηματιστή ρεύματος στην Κάτω Κηφισιά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης