Gorilla Glue Girl: Ξεφορτώθηκε μετά από 1 μήνα την κόλλα που είχε βάλει στο μαλλί αντί για λακ! (Βίντεο)

Gorilla Glue Girl: Ξεφορτώθηκε μετά από 1 μήνα την κόλλα που είχε βάλει στο μαλλί αντί για λακ! (Βίντεο)

Η επέμβαση κράτησε τέσσερις ώρες - Δάκρυα ανακούφισης και ευχαριστίες στον «ήρωα» γιατρό

gor
Απίστευτη αίσθηση ελευθερίας πρέπει να αισθάνεται πλέον η Τέσικα Μπράουν, η Αφροαμερικανίδα από τη Λουιζιάνα που είχε γίνει viral τις περασμένες μέρες εξαιτίας της ατυχούς έμπνευσής της να χρησιμοποιήσει ένα σπρέι κόλλας στα μαλλιά της, επειδή της τελείωσε η λακ.

Μετά από έναν ολόκληρο μήνα ταλαιπωρίας, πόνου, άγχους και αλλεπάλληλων αποτυχημένων προσπαθειών να ξεφορτωθεί την κόλλα που είχε «πετρώσει» στο κεφάλι της, η εν λόγω γυναίκα (γνωστή πλέον ως Gorilla Glue Girl, από τη μάρκα της πανισχυρής κόλλας) είναι επιτέλους ελεύθερη.


Εικόνες που δημοσίευσε το TMZ δείχνουν την Τέσικα να περνάει για πρώτη φορά μετά από έναν μήνα τα δάχτυλα μέσα από τα μαλλιά της, μετά την τετράωρη διαδικασία αφαίρεσης της κόλλας, και να λέει ότι τώρα μετανιώνει που τα έκοψε.



Υπενθυμίζεται ότι λίγα 24ωρα νωρίτερα, η Τέσικα είχε καταφέρει, με τη βοήθεια μιας φίλης και ενός προϊόντος που μαλάκωσε προσωρινά την κόλλα, να κόψει την μακριά αλογοουρά της, καθώς οι πόνοι που προξενούσε το βάρος της στο κολλημένο της κεφάλι ήταν αφόρητοι.

Αμέσως μετά την επέμβαση «λύτρωσης», η γυναίκα ξέσπασε σε κλάματα ανακούφισης ευχαριστώντας ξανά και ξανά τον ήρωά της, τον πλαστικό χειρουργό Μάικλ Όμπενγκ, ο οποίος προσφέρθηκε να αφαιρέσει την κόλλα από το κεφάλι της δωρεάν. «Αρχικά νόμιζα ότι μου έκαναν πλάκα, αλλά όταν οι συνεργάτες μου με ρώτησαν αν μπορώ να αφαιρέσω Gorilla Glue από το τριχωτό της κεφαλής μιας γυναίκας, είπα "ναι, και βέβαια". Έψαξα τη χημική σύνθεση του προϊόντος και έπειτα εντοπίσαμε τα συστατικά που θα μπορούσαν να τη διαλύσουν» είπε ο πλαστικός χειρουργός στο TMZ.



Κλείσιμο
Aξίζει να σημειωθεί ότι ο λογαριασμός σε πλατφόρμα GoFundMe για την συγκέντρωση χρημάτων που θα κάλυπταν τα ιατρικά έξοδα της Τέσικα έχει πλέον ξεπεράσει τα 20.000 δολάρια, πράγμα που σημαίνει ότι, αν μη τι άλλο, το Gorilla Glue Girl μπορεί πλέον να αγοράσει μια εξαιρετικής ποιότητας περούκα.


Πώς ξεκίνησε η περιπέτεια του Gorilla Glue Girl

Πριν από έναν περίπου μήνα,  η Τέσικα Μπράουν ετοιμαζόταν να φύγει από το σπίτι της στη Λουιζιάνα όταν διαπίστωσε ότι της είχε τελειώσει η λακ. Ανήσυχη για τη διάρκεια του χτενίσματός της, που μόλις είχε ολοκληρώσει, αποφάσισε να βάλει στο κεφάλι της ένα προϊόν κόλλας σε μορφή σπρέι. Περισσότερες από τέσσερις εβδομάδες μετά, το Gorilla Glue Girl συνέχιζε να πληρώνει πολύ... ακριβά την απόφασή της.

Η άκρως τραυματική ιστορία της Μπράουν, την οποία μοιράστηκε με βίντεο στο TikTok και το Instagram, έγινε viral την περασμένη εβδομάδα, με πολλούς χρήστες των social media να περιμένουν με αγωνία να δουν την κατάληξη της απίστευτης περιπέτειας. 

Αλλεπάλληλα λουσίματα και χρήση διαφόρων προϊόντων, όπως λάδι καρύδας, δεν έφεραν το παραμικρό αποτέλεσμα, όπως εξήγησε η ίδια γυναίκα στα βίντεό της, εμφανώς αναστατωμένη.



Η Μπράουν πόσταρε το πρώτο κλιπ που περιέγραφε τον εφιάλτη της την περασμένη εβδομάδα, ζητώντας από τους followers να της προτείνουν λύσεις σχετικά με το πρόβλημά της. Έχοντας λάβει διάφορες γνώμες, τελικά το περασμένο Σάββατο κατέφυγε στο τοπικό νοσοκομείο της πόλης της για να ζητήσει βοήθεια. Δυστυχώς, ούτε κι αυτή η προσπάθεια απέδωσε καρπούς και η γυναίκα αποχώρησε μετά από 22 ώρες με την κόλλα να καλύπτει ακόμα το κεφάλι της.

Σύμφωνα με το TMZ, οι νοσηλεύτριες προσπάθησαν να αφαιρέσουν το προϊόν χρησιμοποιώντας μαντιλάκια με ασετόν, όμως το αίσθημα καύσου στο κεφάλι της γυναίκας δεν τους επέτρεψε να συνεχίσουν. Έδωσαν ωστόσο κάποια μαντιλάκια στη γυναίκα, προκειμένου να συνεχίσει τη «θεραπεία» στο σπίτι της.



Αφότου δημοσιοποίησε την ιστορία της στα social media, η Μπράουν ξεκίνησε μια εκστρατεία συγκέντρωσης χρημάτων για τα ιατρικά της έξοδα, και μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει 20.000 δολάρια μέσω online πλατφόρμας

Η εταιρεία που παράγει την κόλλα εξέφρασε συμπόνια για τη γυναίκα που έχει μπλέξει σε αυτήν την «ατυχή κατάσταση» αλλά υπογράμμισε μέσω tweet ότι δεν υπήρχε κανένας λόγος να πιστεύει ότι ήταν συνετό να χρησιμοποιήσει το προϊόν στα μαλλιά της.



Πάντως, μετά από εβδομάδες πόνου, άγχους και ανησυχίας, η Μπράουν ταξίδεψε τελικά στο Λος Άντζελες για να συναντήσει τον Δρ. Όμπενγκ, ο οποίος μάλιστα προσφέρθηκε να της κάνει δώρο τη «θεραπεία» η οποία κανονικά θα κόστιζε 12.500 δολάρια.





Ειδήσεις σήμερα 

Νέα έντυπα μετακίνησης από τη Δευτέρα: Τι αλλάζει για τους εργαζόμενους

Πανεπιστήμια: Τι αλλάζει μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας

Η θρυλική αμερικανική βιομηχανία όπλων Colt εξαγοράζεται από την τσεχική CZG
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης