Η «Μέριλιν Μονρόε» του TikTok πιστεύει ότι συγκατοικεί με το... φάντασμα του ειδώλου της!

Η «Μέριλιν Μονρόε» του TikTok πιστεύει ότι συγκατοικεί με το... φάντασμα του ειδώλου της!

Η 27χρονη Τζάσμιν Τσίσγουελ βγάζει λεφτά με το τσουβάλι ως «σωσίας» της Μέριλιν και ζει πλέον στο σπίτι όπου έμενε η θρυλική ηθοποιός με τον Τζο Ντι Μάτζιο

mar-ekso
Μπορεί το όνειρο το Χόλιγουντ να μην είχε το αίσιο τέλος του παραμυθιού για την γοητευτική και ευάλωτη Μέριλιν Μονρόε, όμως για τη Βρετανίδα σωσία της που κάνει θραύση στο TikTok, η ζωή της στη Μέκκα του Κινηματογράφου είναι ό,τι είχε επιθυμήσει ποτέ στη ζωή της!

Σύμφωνα με τη Sun, η Τζάσμιν Τσίσγουελ ξεκίνησε από μια μικρή πόλη της Σκωτίας για να καταλήξει μερικά χρόνια αργότερα να απολαμβάνει απίστευτη δημοφιλία στα social media και να βγάζει λεφτά με το... τσουβάλι, ως σωσίας της Μέριλιν Μονρόε.


Η επιτυχία της είναι τέτοια που κατάφερε μάλιστα να αγοράσει (μαζί με τον άνδρα της) και την έπαυλη αξίας 2,2 εκατ. ευρώ, στην οποία ζούσε κάποτε το κινηματογραφικό είδωλό της μαζί τον σύζυγό της και θρύλο του μπέιζμπολ, Τζο Ντι Μάτζιο.

Η 27χρονη καλλονή με το vintage στιλ και την γοητεία σταρ άλλων εποχών έχει πλέον 9,2 εκατομμύρια followers στο TikTok.



 Μεγαλώνοντας στην μικρή πόλη Carluke της Σκωτίας, το νεαρό κορίτσι είχε μεγάλα όνειρα και την διάθεση να τα κυνηγήσει, παρά τα προβλήματα που αντιμετώπιζε στο σχολείο με δασκάλες να της λένε ότι «δεν πρόκειται να καταφέρει τίποτα στη ζωή της». «Ό,τι κι αν μου έλεγαν, βαθιά μέσα μου ήξερα ότι θα δούλευα σκληρά και θα πετύχαινα τους στόχους μου», λέει η νεαρή γυναίκα στη Sun. «Είναι σουρεαλιστικό το πόσο μακριά έχω φτάσει. Αισθάνομαι πολύ περήφανη για τον εαυτό μου», συμπληρώνει η 27χρονη.

Η Τζασμίν μετακόμισε στις ΗΠΑ τον Μάιο του 2016 για να σπουδάσει παραγωγή κινηματογράφου στο «παράρτημα» της New York Film Academy στο Λος Άντζελες. Αφού πήρε το πτυχίο της έναν χρόνο αργότερα, γράφτηκε στο Instagram προκειμένου να ξεκινήσει μια καριέρα στα social media, δεδομένου ότι η βίζα της την εμπόδιζε από το να βρει μια συμβατική δουλειά.



Μια αγάπη που εξελίχθηκε σε καριέρα

«Πάντα αγαπούσα το στιλ και τις ταινίες της Μέριλιν, έτσι ξεκίνησα να φοράω βίντατζ ρούχα κάθε μέρα. Πολύς κόσμος άρχισε να μου λέει ότι μοιάζω με την Μονρόε. Από εκεί ξεκίνησαν όλα», εξηγεί η νεαρή Σκωτσέζα. Η Τζάσμιν, που έχει φωτογραφηθεί για την αμερικανική και την μεξικάνικη Vogue, μπήκε στο TikTok τον Φεβρουάριο του 2020.

Μέχρι τον Μάιο, οι followers της είχαν ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο. Μέσα από την άκρως δημοφιλή παρουσία της στις διάφορες πλατφόρμες έχει καταφέρει να χτίσει σταδιακά, όπως λέει η ίδια, μια άκρως επικερδή καριέρα, με χορηγούμενες αναρτήσεις, διαφημίσεις στο YouTube και προωθήσεις προϊόντων που της αποφέρουν πολλά χρήματα μηνιαίως.

Κλείσιμο


Η ομοιότητά της με την σταρ του «Μερικοί το προτιμούν καυτό» την καθιστά ιδιαίτερα δημοφιλή στο ανδρικό φύλο, που εκφράζει τον θαυμασμό του με μηνύματα στα social media. Αρκετοί άνδρες δεν διστάζουν να τη φλερτάρουν παρά το γεγονός ότι ο σύζυγός της, ο 32χρονος μουσικός παραγωγός Μάβερικ Μακνίλι, εμφανίζεται συχνά στα βίντεό της. «Καποιοι μου λένε "είσαι ακόμα πιο όμορφη και από τη Μέριλιν" αλλά ξέρω ότι υπερβάλλουν. Είναι τεράστιο κοπλιμέντο».

Το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω της εφαρμογής dating Bumble λίγο καιρό αφότου η Τζάσμιν μετακόμισε στις ΗΠΑ και παντρεύτηκαν τον Οκτώβριο του 2017: «Ήταν σαν παραμύθι. Πιθανότατα να είχα γυρίσει στη Σκωτία αν δεν ήταν ο Μάβερικ».



«Το πνεύμα της Μέριλιν είναι εδώ»

Το ζευγάρι ζούσε παλιότερα στην τρέντι γειτονιά Μπρέντγουντ, κοντά στο σπίτι όπου άφησε την τελευταία της πνοή η Μέριλιν. Όταν έμαθαν ότι εκείνο το σπίτι θα κατεδαφιζόταν, στεναχωρήθηκαν πολύ. Τότε ξεκίνησαν να ψάχνουν για άλλα σπίτια όπου έζησε η όμορφη σταρ στο Χόλιγουντ. Ανακάλυψαν ότι η πανέμορφη οικία στο Ράνιον Κάνιον ήταν διαθέσιμη προς πώληση, και μάλιστα ότι δεχόταν υποψήφιους αγοραστές την επόμενη κιόλας μέρα!

«Ήμασταν περίεργοι και θέλαμε να το δούμε. Δεν το πήραμε μόνο επειδή ήταν το σπίτι της Μέριλιν. Το ερωτευτήκαμε και κατευθείαν το αισθανθήκαμε σαν το σπίτι μας, έτσι το αγοράσαμε».



To ζευγάρι μετακόμισε στην έπαυλη των τεσσάρων υπνοδωματίων, με την πισίνα και το ιδιωτικό σπα, τον Φεβρουάριο του 2019. Ωστόσο σύντομα η Τζάσμιν και ο σύζυγός της άρχισαν να παρατηρούν παράξενα πράγματα στο σπίτι των ονείρων τους. «Ο Μάβερικ είδε μια γυναίκα που έμοιαζε στη Μέριλιν Μονρόε. Φορούσε πράσινο μπλουζάκι και λευκό παντελόνι κάπρι... Κάθε νύχτα ακούμε βήματα στο σαλόνι, αλλά και φωνές. Πολλοί φίλοι και συγγενείς που έχουμε φιλοξενήσει αναφέρουν ότι αισθάνθηκαν να τους αγκαλιάζει κάποιος σε ένα από τα δωμάτια... Τα σκυλιά μας συνέχεια σκύβουν το κεφαλάκι τους σε ένα σημείο του διαδρόμου σαν να τα χαϊδεύει κάποιος» αναφέρει η 27χρονη, η οποία ερμηνεύει τα παραπάνω ως σημάδια ότι το φάντασμα της Μέριλιν Μονρόε βρίσκεται κοντά τους.

«Συμβαίνουν πολλά παράξενα πράγματα που δεν μπορούμε να εξηγήσουμε, αλλά το σπίτι δεν δημιουργεί αρνητικά αισθήματα, δεν νιώθεις ότι κατοικείται από κάτι μοχθηρό. Φαίνεται ότι μας στοιχειώνει η Μέριλιν. Κάποια στιγμή φέραμε και ένα μέντιουμ που μας είπε ότι είναι εκείνη και ο Τζο», συμπληρώνει η Σκωτσέζα.



Παρόλο που το ζευγάρι είχε αρχικά τρομάξει λόγω των ανεξήγητων θορύβων και φαινομένων, πλέον έχει συνηθίσει όλα τα παραπάνω. Μάλιστα η Τζάσμιν πιστεύει ότι το πνεύμα της Μέριλιν είναι ικανοποιημένο με τους καινούργιους κατοίκους του σπιτιού, και ότι είναι ευχαριστημένο που δεν αγοράστηκε η οικία από κάποιον που δεν θα τηνν σεβόταν και θα την κατεδάφιζε.

Παρόλο που η Τζάσμιν είναι ακόμη αποφασισμένη να δουλέψει κάποτε στον χώρο του κινηματογράφου, η καριέρα στα social media υπήρξε παραπάνω από γενναιόδωρη μαζί της και δεν πρόκειται να σταματήσει σύντομα να ντύνεται σαν την Μέριλιν. «Άλλαξα διαδρομή μόνο εξαιτίας της βίζας μου αλλά τώρα μου αρέσει πολύ η δουλειά μου», τονίζει.




Ειδήσεις σήμερα

Βίντεο στο TikTok καταγράφει τις τελευταίες στιγμές 16χρονης πριν δολοφονηθεί σε δωμάτιο ξενοδοχείου

«Ξεκάθαρη και στιβαρή» να είναι η έρευνα του ΠΟΥ στην Κίνα, ζητούν οι ΗΠΑ

Για πόσο θυμάται το... σώμα μας τον κορωνοϊό;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης