Δίκη Τραμπ: Νέες αποδείξεις εις βάρος του θα παρουσιάσουν οι εισαγγελείς
Λίγο πριν ξεκινήσει η δίκη του Ντόναλντ Τραμπ συνεχίζεται η συζήτηση για τη συνταγματικότητα της παραπομπής του, ενώ έχει λήξει η θητεία του – Άγνωστο παραμένει αν οι κατήγοροι του τέως προέδρου θα καλέσουν μάρτυρες
Νέες αποδείξεις σκοπεύουν να παρουσιάσουν οι κατήγοροι στη δίκη του Ντόναλντ Τραμππου ξεκινά σήμερα στη Γερουσία.
Την ίδια ώρα, η συζήτηση για το εάν η δίκη του Ντόναλντ Τραμπ, δεδομένης της αποχώρησής του από τον Λευκό Οίκο, συνεχίζεται.
Υψηλόβαθμοι βοηθοί των κατηγόρων δεν έδωσαν περαιτέρω διευκρινίσεις, ούτε εξήγησαν αν οι κατήγοροι- βουλευτές θα καλέσουν μάρτυρες για να καταθέσουν, εφόσον κάτι τέτοιο τους επιτραπεί.
Ωστόσο, πρόσθεσαν όμως ότι οι κατήγοροι θα υποστηρίξουν ότι το Σύνταγμα των ΗΠΑ δεν εξαιρεί από την παραπομπή τους προέδρους για ενέργειες που διέπραξαν κατά τις τελευταίες ημέρες της θητείας τους.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.
H εταιρεία αξιοποιεί την ενέργεια των ανθρώπων της, τη δυναμική του αθλητισμού και τη δύναμη της τεχνολογίας με στόχο την ενίσχυση της συμμετοχής, της συμπερίληψης και της αλληλεγγύης.
Σχολές και τμήματα, φιλοσοφία και προτεραιότητες, δυνατότητες και προοπτικές που συναποτελούν το ακαδημαϊκό οικοδόμημα του UNIC Athens και δίνουν το στίγμα του στη νέα, λαμπρή και συναρπαστική εποχή γνώσης.