Απάντησε ο Πούτιν για το «παλάτι» που παρουσίασε ο Ναβάλνι: Δεν μου ανήκει τίποτα - Κάνουν πλύση εγκεφάλου

Απάντησε ο Πούτιν για το «παλάτι» που παρουσίασε ο Ναβάλνι: Δεν μου ανήκει τίποτα - Κάνουν πλύση εγκεφάλου

«Αυτά τα στοιχεία κυκλοφορούν εδώ και 10 χρόνια - Και τώρα θεωρώντας ότι είναι κατάλληλη η περίσταση, τα συναρμολόγησαν και αποφάσισα να κάνουν πλύση εγκεφάλου στους πολίτες μας» είπε ο Ρώσος πρόεδρος σε τηλεδιάσκεψη με φοιτητές

putin
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν διέψευσε σήμερα κατηγορηματικά τα όσα του προσάπτει ο επικριτής του Αλεξέι Ναβάλνι στην έρευνα που παρουσίασε πρόσφατα με τη μορφή ταινίας που αναρτήθηκε στο YouTube, σύμφωνα με την οποία το πολυτελές ανάκτορο, που έχει ανεγερθεί στην τοποθεσία Γκελεντζίκ (περιοχή Κρασνοντάρ) και, ως προς την έκταση του, ισοδυναμεί με 39 πριγκιπάτα του Μονακό, ανήκει στον Πούτιν, δηλώνοντας ότι το ανάκτορο αυτό «δεν ανήκει ούτε σε μένα ούτε στην οικογένεια μου»

«Δεν είδα αυτή την ταινία απλά επειδή δεν είχα ελεύθερο χρόνο, αλλά είδα κάποια αποσπάσματα που επέλεξαν οι σύμβουλοι μου», δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος κατά τη συνάντηση μέσω τηλεδιάσκεψης που είχε με φοιτητές ΑΕΙ, και προσέθεσε: «Τίποτα απ' όσα αναφέρονται σ’ αυτή την ταινία ως δική μου ιδιοκτησία, δεν ανήκει σε μένα ούτε στους συγγενείς μου και ποτέ δεν ανήκε. Ποτέ!».

Navalny reveals investigation into ‘Putin's Palace’ | DW News


Ο Ρώσος πρόεδρος θεωρεί ότι με τις φήμες για το «ανάκτορό» του στο Γκελεντζίκ προσπάθησαν να κάνουν «πλύση εγκεφάλου» στους Ρώσους. «Αυτά τα στοιχεία κυκλοφορούν εδώ και 10 χρόνια. Και τώρα θεωρώντας ότι είναι κατάλληλη η περίσταση, τα συναρμολόγησαν και αποφάσισαν με όλα αυτά τα υλικά να κάνουν πλύση εγκεφάλου στους πολίτες μας», δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος.

Ο Πούτιν επέστησε στους φοιτητές την προσοχή ότι για οποιαδήποτε παρόμοια ακίνητη περιουσία πρέπει να υπάρχουν κάποια έγγραφα, στοιχεία για μεταφορές χρημάτων, «έστω κάποια συμβόλαια στον συμβολαιογράφο, πρέπει να έχουν μείνει κάποια ίχνη, στα συμβολαιογραφικά βιβλία, σε ηλεκτρονική μορφή».

Ο Αλεξέι Ναβάλνι και η ομάδα του από το Ίδρυμα Αγώνα κατά της Διαφθοράς, του οποίου ηγείται και το οποίο έχει καταχωριστεί στο μητρώο των «πρακτόρων ξένης χώρας», αφότου επέτρεψε στη Ρωσία την προηγούμενη εβδομάδα (17 Ιανουαρίου), ανάρτησαν στις 19 Ιανουαρίου στο You Tube ένα βίντεο διάρκειας περίπου δύο ωρών, με τίτλο «το ανάκτορο του Πούτιν», το οποίο μέχρι στιγμής έχει σημειώσει 86 εκατομμύρια θεάσεις.

Ειδήσεις σήμερα:

Συναγερμός σε γηροκομείο στο Μαρούσι: Πάνω από 40 κρούσματα - Είχαν εμβολιαστεί

Ολοκληρώθηκαν οι διερευνητικές επαφές στην Κωνσταντινούπολη

Ρωσία: Στους -35 βαθμούς Κελσίου εκπαιδεύονται οι στρατιώτες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης