Καμάλα Χάρις: Εμπνέει ενδυματολογικά τις Αμερικανίδες

Καμάλα Χάρις: Εμπνέει ενδυματολογικά τις Αμερικανίδες

Πέρλες και All Star θα φορούν πολλές θαυμάστριές της την ώρα της ορκωμοσίας της -  #ChucksAndPearls, το νέο hashtag που δημιουργήθηκε στο Twitter 

kamala_usa
H Kαμάλα Χάρις δένει τα αγαπημένα της Converse, φοράει τις πέρλες της και δηλώνει πανέτοιμη να συγκυβερνήσει με τον 46ο πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν.

Λανσάροντας ένα δικό της ενδυματολογικό στιλ -συνδυάζει τα casual παπούτσια μ΄ένα συντηρητικό κολιέ- η πρώτη γυναίκα στις ΗΠΑ που αναλαμβάνει το αξίωμα της αντιπροέδρου έρχεται να ταράξει τα νερά στην πολιτική αλλά και στoν χώρο της μόδας.

Σήμερα, Ημέρα Οκωμοσίας του Δημοκρατικού Τζο Μπάιντεν, πολλές Αμερικανίδες δηλώνουν πως θα φορέσουν πέρλες και παπούτσια all star, ως ένδειξη συμπαράστασης της πρώτης γυναίκας αντιπροέδρου στην ιστορία της χώρας αλλά και της πρώτης Αφροαμερικανίδας που αναλαμβάνει το αξίωμα.

Η σημερινή τελετή θα είναι διαφορετική καθώς, λόγω των περιορισμών για τη μείωση της εξάπλωσης της νόσου COVID-19, αλλά και της αιματηρής εισβολής στο Καπιτώλιο, θα πραγματοποιηθεί χωρίς την παρουσία πολιτών.

Οι Αμερικανοί θα συντονιστούν στις οθόνες της τηλεόρασής τους στην εκπομπή που θα ονομάζεται «Γιορτάζοντας την Αμερική» για να παρακολουθήσουν την «Ημέρα της Ορκωμοσίας».

Στο σπίτι τους απ΄όπου θα παρακολουθήσουν την τελετή ορκωμοσίας, πολλές γυναίκες θα φορούν τα δύο αγαπημένα αξεσουάρ της Καμάλα Χάρις: τις πέρλες και τα αγαπημένα της παπούτσια All Star.

Κλείσιμο
To νέο hashtag #ChucksAndPearls έχει αρχίσει να παίρνει δημοσιότητα στις ΗΠΑ ενώ μια ομάδα στο Facebook που απαριθμεί ήδη 450 χιλιάδες μέλη καλεί τις Αμερικανίδες να φορέσουν σήμερα πέρλες. Το όνομα της ομάδας τα λέει όλα :«Wear Pearls on 20th January 2021» (Φορέστε Πέρλες στις 20 Ιανουαρίου του 2021).

Για την ομάδα αυτή, οι πέρλες θεωρούνται «σύμβολο της γυναικείας δύναμης.

Για την Καμάλα Χάρις, οι πέρλες έχουν τη δική τους σημασία.

Τα ιδρυτικά μέλη της αδελφότητας που ανήκε στο πανεπιστήμιο, η «Άλφα Κάπα Άλφα», την οποία και θεωρεί δεύτερη οικογένειά της, ονομάστηκαν «Οι είκοσι πέρλες». Αυτό που της συνδέει είναι η βαθιά υποστήριξη σε ό,τι κι αν κάνουν.

Εξάλλου, δεν είναι τυχαίο ότι και στο εξώφυλλο του περιοδικού Vogue (τεύχος Φεβρουαρίου) ποζάρει με σκούρο ταγέρ, πέρλες και τα αγαπημένα της Converse.



Ειδήσεις σήμερα

Κατέθεσε η Μπεκατώρου: «Να μιλήσουν όσοι έχουν βιώσει την σεξουαλική κακοποίηση»

Γυμνός άνδρας έριξε επιβάτη στις ράγες του μετρό και σκοτώθηκε ο ίδιος - Σκληρές εικόνες

Βεσυρόπουλος: Κανείς δεν θα πληρώσει άδικα πρόστιμο για δαπάνες που δεν έκανε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης