Καμάλα Χάρις: Την... άσπρισαν στο εξώφυλλο της Vogue - Σάλος στα social media

Καμάλα Χάρις: Την... άσπρισαν στο εξώφυλλο της Vogue - Σάλος στα social media

Ο φωτισμός... ξάσπρισε την Καμάλα Χάρις, ενώ η επιλογή των αθλητικών της παπουτσιών κρίθηκε λανθασμένη - Για την κακή φωτογράφιση δέχεται πυρά η θρυλική διευθύντρια του περιοδικού, Άννα Γουίντουρ

kam
Σάλος έχει ξεσπάσει με το εξώφυλλο του περιοδικού «Vogue» για το τεύχος Φεβρουαρίου όπου απεικονίζεται η Καμάλα Χάρις, η πρώτη γυναίκα αντιπρόεδρος στην ιστορία των ΗΠΑ με το πρόσωπό της να είναι ιδιαίτερα φωτεινό...

Οι χρήστες στα social media ξεσηκώθηκαν για τις δύο φωτογραφίες που επίλεξε να ανεβάσει στο Διαδίκτυο το περιοδικό και αλλοιώνουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Η «Vogue» βρέθηκε στη δίνη σφοδρών επικριτικών σχολίων μετά τη δημοσιοποίηση μέσω Twitter των φωτογραφιών του εξωφύλλου που θα έχει στο τεύχος του επόμενου μήνα.

Στις φωτογραφίες απεικονίζεται η νέα αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, η πρώτη γυναίκα στον προεδρικό θώκο των Ηνωμένων Πολιτειών και η πρώτη Αφροαμερικανή, η οποία ωστόσο εμφανίζεται ιδιαίτερα ανοιχτόχρωμη.

«Πάντα λέω το εξής: Μπορεί να είμαι η πρώτη για πολλά πράγματα, αλλά θα σιγουρευτώ ώστε να μην είμαι η τελευταία», δήλωσε η Καμάλα Χάρις στη συνέντευξή τους προσθέτοντας: «Σκεφτόμουν τα ανίψια μου, που θα γνωρίσουν σε αυτό τον κόσμο μόνο μία γυναίκα αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, μία έγχρωμη γυναίκα, μία μαύρη γυναίκα, μία γυναίκα με γονείς που γεννήθηκαν εκτός των ΗΠΑ».

Τα λεγόμενα της Καμάλα πέρασαν σε δεύτερη μοίρα όταν οι φωτογραφίες για το εξώφυλλο ανέβηκαν στο διαδίκτυο.

Τότε αρκετοί χρήστες των κοινωνικών δικτύων έσπευσαν να υποστηρίξουν ότι το πρόσωπό της είχε ξασπρίσει ενώ η επιλογή των αγαπημένων της αθλητικών «Converse» δεν ήταν και ότι καλύτερο για μία νέα αντιπρόεδρο των ΗΠΑ.

Κλείσιμο
Μάλιστα, πολλοί χρήστες έριξαν την ευθύνη στην διευθύντρια του περιοδικού Άννα Γουίντουρ την οποία κατηγόρησαν για «χαμηλής ποιότητας εξώφυλλο».

Στη μία φωτογραφία που ανέβασε το περιοδικό, η Καμάλα ποζάρει μπροστά σε μια αστραφτερή ροζ μεταξωτή κουρτίνα, με μαύρο κοστούμι και τα διάσημα αθλητικά της.
kamala2

Στη δεύτερη φωτογραφία εμφανίζεται με ένα ταγιέρ σε απαλό γαλάζιο χρώμα.
kamala1

Ένας χρήστης γράφει στο Twitter: «Η Καμάλα Χάρις είναι τόσο ανοιχτόχρωμη όπως όλες οι έγχρωμες γυναίκες αλλά η Vogue τα σκ@@@ με τον φωτισμό».

«Τι χάος!» έγραψε ο δημοσιογράφος των New York Times Γουατζαχάτ Άλι«Η Άννα Γουίντουρ δεν πρέπει πραγματικά να έχει φίλους και συναδέρφους, μαύρους. Θα τραβήξω δωρεάν φωτογραφίες της αντιπροέδρου Καμάλα Χάρις χρησιμοποιώντας το κινητό μου και είμαι 100% σίγουρός ότι θα είναι καλύτερες από το εξώφυλλο της Vogue».

Από την πλευρά της, η «Vogue» αρνήθηκε ότι έχει «επέμβει» στο χρώμα του δέρματος της Καμάλα Χάρις για την φωτογράφιση αλλά η διαβεβαίωση αυτή δεν φαίνεται να έγινε δεκτή.

«Η ίδια η φωτογραφία δεν είναι τόσο χάλια. Απλά απέχει πολύ από τα πρότυπα της Vogue. Δεν την σκέφτηκαν καθόλου. Όπως όταν τελειώνεις τις ασκήσεις για το σπίτι την ημέρα, λίγο πριν τον καθορισμένο χρόνο παράδοσης», τουίταρε η ακτιβίστρια «LGBTQ» Σάρλοτ Κλάιμερ.

Το περιοδικό, πάντως, δεν έχει επιβεβαιώσει ποια από τις δύο φωτογραφίες θα χρησιμοποιήσει για το εξώφυλλό του ή εάν θα χρησιμοποιήσει και τις δύο.

Και οι δύο φωτογραφίες, όπως αναφέρει το CNN, τραβήχτηκαν από τον Τάιλερ Μίτσελ, ο οποίος ήταν 23 ετών όταν έγινε διάσημος για την φωτογράφηση της Μπιγιονσέ για την Vogue το 2018, με την οποία έγινε έξαλλη η Μελάνια Τραμπ.

Κι αυτό γιατί η απερχόμενη «Πρώτη Κυρία» Μελάνια Τραμπ δεν έχει κοσμήσει ούτε ένα εξώφυλλο περιοδικού τα τέσσερα χρόνια που βρίσκεται στον Λευκό Οίκο.

Ειδήσεις σήμερα: 

Τα τρία στοιχεία που τρομάζουν τους επιστήμονες: Χειμώνας, σχολεία και μετάλλαξη του ιού

Εμβόλια: Πώς προχωρά η διαδικασία στην Ευρώπη - Ποια χώρα κάνει τα περισσότερα (πίνακες)

Ποιοι θα έχουν εμβολιαστεί έως τον Μάρτιο - Τα 8 βήματα για να κλείσετε ραντεβού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης