Εισβολή στο Καπιτώλιο: Το FBI ερευνά γυναίκα που προσπάθησε να πουλήσει laptop της Πελόζι στη Ρωσία

Εισβολή στο Καπιτώλιο: Το FBI ερευνά γυναίκα που προσπάθησε να πουλήσει laptop της Πελόζι στη Ρωσία

Οι ερευνητές του FBI ψάχνουν να βρουν αν η γυναίκα προσπάθησε να πουλήσει τον υπολογιστή στη Ρωσία - Τι δείχνουν τα στοιχεία

pelosi_office
Στο στόχαστρο του FBI έχει μπει μία γυναίκα που φέρεται ότι έκλεψε ένα laptop από το γραφείο της προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων στις 6 Ιανουαρίου, κατά την εισβολή στο Καπιτώλιο και που ερευνάται αν προσπάθησε να τον πουλήσει στη Ρωσία.

Η γυναίκα φαίνεται σε βίντεο κοντά στο γραφείο της Πελόζι και το FBI ερευνά αν έκλεψε το laptop ή τον σκληρό δίσκο του υπολογιστή για να τον πουλήσει στους Ρώσους.

Η καταγγελία παραμένει υπό διερεύνηση εις βάρος της γυναίκας από την Πενσιλβάνια. Άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής εάν το FBI κατάφερε να τη συλλάβει.

Σύμφωνα με αξιωματικούς της αστυνομίας, η γυναίκα ονομάζεται Γουίλιαμς και έφτιαξε μια τσάντα, λέγοντας στη μητέρα της ότι θα λείψει για δύο εβδομάδες, χωρίς να της δώσει πληροφορίες για τον προορισμό της.

Μάρτυρας που μίλησε στις αρχές κατήγγειλε ότι είδε βίντεο με την Γουίλιαμς να παίρνει φορητό υπολογιστή ή σκληρό δίσκο από το γραφείο της Πελόζι και σκόπευε να τον πουλήσει σε Ρώσο φίλο της, που τότε σκόπευε να πουλήσει τη συσκευή στις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες. Η Γουίλιαμς φέρεται ακόμη να έχει μαζί της τη συσκευή ή την έχει καταστρέψει.

Κλείσιμο
Το περιστατικό παραμένει υπό έρευνα.

Προς το παρόν, η Γουίλιαμς αντιμετωπίζει την κατηγορία της παράνομης εισόδου σε κτήριο και της παράνομης συμπεριφοράς για τις πράξεις της στο Καπιτώλιο.


Ειδήσεις σήμερα

Αναστασία Χρονάς: Στα 6 της απήχθη από τον διαβόητο «Νight Stalker» - Τι θυμάται από τη φρικτή εκείνη νύχτα

Ουρές στα καταστήματα παρά το τσουχτερό κρύο - Τι επιλέγουν οι καταναλωτές

Στο τραπέζι το άνοιγμα των μετακινήσεων από νομό σε νομό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης