Παραπομπή Τραμπ: Σταματάει να πληρώνει ο Αμερικανός πρόεδρος τον Ρούντι Τζουλιάνι;

Παραπομπή Τραμπ: Σταματάει να πληρώνει ο Αμερικανός πρόεδρος τον Ρούντι Τζουλιάνι;

Απογοητευμένος από ορισμένες νομικές κινήσεις του δικηγόρου του φέρεται να είναι ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ

Giuliani_Trump
Δυσαρεστημένος και εξοργισμένος αισθάνεται ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ, σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ, μετά την παραπομπή του για δεύτερη φορά αλλά και με την τροπή που έχουν πάρει πλέον οι προσπάθειές του να ανατρέψει το αποτέλεσμα των πρόσφατων εκλογών.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Ντόναλντ Τραμπ εξέφρασε απογοήτευση για ορισμένες από τις νομικές κινήσεις του δικηγόρου του, Ρούντι Τζουλιάνι, κυρίως όσον αφορά στην προσπάθεια αμφισβήτησης των εκλογικών αποτελεσμάτων. Όπως εξηγεί το δημοσίευμα, υπάρχουν πληροφορίες ότι ο 74χρονος έδωσε εντολή στους βοηθούς του να μην πληρώσουν την αμοιβή του προσωπικού του δικηγόρου, ο οποίος φέρεται να «χρέωνε» το τελευταίο διάστημα τον Αμερικανό πρόεδρο 20.000 δολάρια την ημέρα για να του προσφέρει τις νομικές του υπηρεσίες, ως επικεφαλής της εκστρατείας για να ακυρωθεί η νίκη του Μπάιντεν.

Όπως επισημαίνει η Daily Mail, καθώς οι νομικές απειλές αυξάνονται για τον απερχόμενο πρόεδρο και όλο και περισσότεροι Ρεπουμπλικανοί του γυρίζουν την πλάτη, εκείνος αισθάνεται απομονωμένος και απειλούμενος όσο ποτέ άλλοτε. Όπως αποκάλυψαν δύο αξιωματούχοι στην Washington Post, o Τραμπ δεν βλέπει με καλό μάτι την υπέρογκη αμοιβή του δικηγόρου του, δεδομένης μάλιστα και της ατυχούς έκβασης των πρόσφατων προσπαθειών του.

Οι εν λόγω πηγές αναφέρουν μάλιστα ότι ο Αμερικανός πρόεδρος απαιτεί πλέον να εγκρίνει προσωπικά όλες τις αποζημιώσεις για τα έξοδα που έχει δηλώσει ο Τζουλιάνι στο πλαίσιο της νομικής καμπάνιας που εκτείνεται σε πολλές πολιτείες των ΗΠΑ, με στόχο την απόδειξη «εκλογικής απάτης».

Σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail, ο Τραμπ περνάει τις τελευταίες ημέρες της προεδρίας του πότε «βυθισμένος στην αυτολύπηση» και πότε έξαλλος, καθώς δεν έχει πια το Twitter για να διοχετεύει την οργή του. Ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ φέρεται να ξεσπά ακόμα και σε άτομα που πριν από λίγο καιρό ήταν στον κύκλο των έμπιστων προσώπων που τον περιβάλλουν, αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.



Ειδήσεις σήμερα

Άρμι Χάμερ: Αποχωρεί από φιλμ με την JLo λόγω του σκανδάλου με τις «kinky απιστίες» και τα BDSM μηνύματα!

Η γεμάτη τρόμο ζωή ενός πρώην μαφιόζου που θα καταθέσει στην δίκη-μαμούθ κατά της Ντραγκέτα

Αναδρομικά συνταξιούχων: Αρχίζει η δίκη για επικουρικές και δώρα – Τα ποσά ανά Ταμείο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης