
Οταν τα ελεγε αυτα ο Τσιπρας ο Αλεξης για το ποιος πραγματικα ειναι ο Τραμπ ολοι πεσατε να τον φατε.Αλλα τι περιμενεις απο πολιτες που φερανε την ακροδεξια στην εξουσια?Να το θυμουνται?
που υποστηρίζουν τον φιλότουρκο Τραμπ, που δηλώνει φίλος και θαυμαστής του Σουλτάνου και ακόμα και τώρα , ένα μήνα πριν μας αδειάσει τη γωνιά, πρόβαλε ισχυρό βέτο στις κυρώσεις εναντίον της αγαπημένης του Τουρκίας, να ξέρετε δεν θα σας περάσει. Για 4 τουλάχιστον χρόνια, όλοι εσείς οι φιλότουρκοι ανθέλληνες θα είστε στο περιθώριο μαζί με τον φιλότουρκο βαψομαλλιά.
Ρε γελοίοι της δημοσιογραφίας... Ο όρος "pussy" στα αμερικάνικα αγγλικά έχει και την έννοια του δειλού, του ανήμπορου, του ανίκανου. Ποιο άσχετο βόιδι έκανε την μετάφραση? Μουσχάρια...
Κάτσε στο μαντρί σου ρε γιδοβοσκέ που θες να δώσεις και μαθήματα. Εσύ εκτός από τη βοδινή άλλη γλώσσα δεν κατέχεις. Ουγκ ρε ούγκανο.
Ένα σεξιστικός όρος είναι, που δίνει στην αμερικανική λέξη δρόμου για το αιδοίο, τις έννοιες που μας μετέφερες γεμάτος χαρά, λες και το κάνουν καλύτερο.
Τιποτα αλλο. Βρωμερος βοθρος. Τελικα οτι παθαινουν οι Αμερικανοι, τους αξιζει 100%. Το προκαλουν οι ιδιοι στους εαυτους τους 100%. Οπλοκατοχη και πυροβολισμοι σε σχολεια;;; Δεν αλλαζουν τιποτα Πανακριβη υγεια και ο κοσμος πεθαινει γιατι δεν εχει χρηματα;;; Δεν αλλαζουν τιποτα Πανακριβγη εκπαιδευση και χρεωνονται για 5 ζωες;;; Δεν αλλαζουν τιποτα Ρατσισμος;;; Δεν αλλαζουν τιποτα Οι αστυνομικοι εκει θεριζουν για πλακα;;; Δεν αλλαζουν τιποτα Τραμπ προεδρος - ο χειροτερος των χειρωτερων;;; Εδω επιτελους το αλλαξαν
Στην ΝΔ οι περισσότεροι θα ψήφιζαν Trump με τα δύο χέρια και όλα τα στραβά της Αμερικής τα φέρνουν άνετα, όπως την πανάκριβη ιδιωτική εκπαίδευση και υγεία. Για τον ρατσισμό κτλ. έχεις μια ΝΔ γεμάτη από ακροδεξιούς που το παίζουν και καλά φιλελεύθεροι, έχεις ψηφοφόρους ρατσιστές που χαίρονται όταν καθαρίζουν κάνα γύφτο, κάνα transgender, αγανακτισμένοι οικογενειάρχες, επιχειρηματίες ή μπάτσοι, γιατί πήγε να τους κλέψει και καλά το μαγαζί ή του έφαγαν μια κότα από την αυλή.
Ενας αληθινος πατριωτης που αγαπαει τη χωρα του, σεβεται τη δημοκρατια και τους συμπολιτες του και με τεραστια "guts" που ειπε οχι στον πορτοκαλι δικτατορισκο στον οποιο κανενας απ' τους δικους του δεν τολμα να αντιμιλησει, κι ας τον λεει "pussy" ο κλοουν.