Το πλοίο Open Arms, το οποίο διέσωσε 265 μετανάστες από πλεούμενα στη Μεσόγειο τις τελευταίες ημέρες, αναζητεί πλέον ασφαλές λιμάνι για να τους αποβιβάσει, ανέφερε εκπρόσωπος της ισπανικής ΜΚΟ στο οποίο ανήκει χθες Κυριακή.
Το σκάφος επιδιώκει να λάβει άδεια για να ελλιμενιστεί στην Ιταλία, αλλά δεν έχει εξασφαλίσει ακόμη έγκριση γι’ αυτό. Απέχει περίπου εκατό χιλιόμετρα από το νησάκι Λαμπεντούζα.
Άνδρες, γυναίκες και παιδιά διασώθηκαν ενώ επέβαιναν σε ξύλινες βάρκες ανοικτά τα Λιβύης· μια πρώτη ομάδα 169 μεταναστών διασώθηκε την Πρωτοχρονιά, η δεύτερη ομάδα άλλων 96 ανθρώπων διασώθηκε το Σάββατο.
Πολλοί από τους ανθρώπους που διασώθηκαν είναι υπήκοοι Ερυθραίας, διευκρίνισε η ΜΚΟ.
Το σκάφος Open Arms αναχώρησε από την Ισπανία λίγο πριν από τα Χριστούγεννα, ξεκινώντας νέα αποστολή έρευνας και διάσωσης στην κεντρική Μεσόγειο.
Αξιωματούχοι στην Ιταλία προσπαθούν να αποθαρρύνουν τις αποστολές του είδους τα τελευταία χρόνια, καθώς υποστηρίζουν πως αυξάνουν τις πιθανότητες να αναχωρούν μετανάστες από την Αφρική.
Πολύ υψηλή φωτοπροστασία, ενίσχυση του skin barrier και υψηλή ανεκτικότητα για καθημερινή χρήση, κάθε εποχή του χρόνου, από τη νέα Luxurious SunCare SKIN BARRIER PROTECTION SPF50
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.