Μάρεν Άλτμαν: Η αστρολόγος του TikTok που προβλέπει την… κακή μοίρα του Μπάιντεν

Μάρεν Άλτμαν: Η αστρολόγος του TikTok που προβλέπει την… κακή μοίρα του Μπάιντεν

Η 22χρονη μετρά πάνω από 1.000.000 ακολούθους στα social media - Προβλέπει πως θα κινδυνεύσει η υγεία του Μπάιντεν - Γιατί απειλήθηκε η ζωή της

ASTROLOGOS-BIDEN3
Εκείνοι που την συμβουλεύονται έχουν εκπλαγεί από την ακρίβεια των προβλέψεών της. Εκείνοι για τους οποίους «βλέπει» κακά μαντάτα, όπως για τον Τζο Μπάιντεν, ενδεχομένως δεν θέλουν ούτε να την ακούν…

Για πολλούς μήνες πριν από τις αμερικανικές εκλογές του Νοεμβρίου του 2020, υπήρχε πραγματικά καταιγισμός πολιτικών αναλύσεων και προβλέψεων, συνήθως από πασίγνωστους τηλεσχολιαστές /δημοσιογράφους, πολιτικούς και υπευθύνους εταιρειών δημοσκοπήσεων. Η Μάρεν Άλτμαν όμως ήταν αυτή που κατέπληξε το διαδίκτυο με τις ανατριχιαστικά ακριβείς προβλέψεις της για τα πάντα: Από την επιλογή και την επικύρωση από τη Γερουσία της υπερσυντηρητικής δικαστού του Ντόναλντ Τραμπ, Έιμι Κόνεϊ Μπάρετ στο Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ έως το αποτέλεσμα των εκλογών. Και κάπως έτσι, έγινε η αγαπημένη νέα αστρολόγος του TikTok.
astrologos-1

Πριν από τις εκλογές, η 22χρονη-που μετρά ήδη πάνω από 1.000.000 ακολούθους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης- τράβηξε πάνω της τα διαδικτυακά βλέμματα μετά την ανάρτηση του βίντεό της με την πρόβλεψή της για την επικείμενη νίκη του Τζο Μπάιντεν, το οποίο αναπαράχθηκε από τους πάντες -από πασίγνωστους συντηρητικούς σχολιαστές μέχρι κορυφαίους γερουσιαστές του Δημοκρατικού Κόμματος: «Από τον Οκτώβριο και μετά έζησα μία τρέλα», δήλωνε τότε η ίδια. Η πραγματική τρέλα ήρθε ωστόσο όταν ανέβασε ένα ακόμη βίντεο που έγινε viral στο TikTok κάνοντας λόγο για θέματα υγείας που θα αντιμετώπιζε ο Τραμπ και τα οποία θα εμφανίζονταν περίπου τις ημέρες των εκλογών.

«Και μετά ο Τραμπ αρρώστησε με COVID και όλο αυτό πήρε φωτιά. Όλα τα πολιτικά μου βίντεο άρχισαν να απογειώνονται επειδή ο κόσμος το θεωρούσε όλο αυτό τρελό. Και μετά έκανα μια ανακεφαλαίωση όπου μίλησα για το πώς όλες οι προβλέψεις μου επαληθεύτηκαν και τα views μου εκτοξεύτηκαν…», δήλωσε πρόσφατα η ίδια.
astrologos-14

Είναι αλήθεια πως, η Άλτμαν έδωσε στο TikTok τρομακτικά ακριβείς προβλέψεις για τα πάντα, από σεισμούς έως πολιτικά γεγονότα για το μεγαλύτερο μέρος του 2020, παρέχοντας σε βάθος μεν αλλά και με τρόπο προσιτό για τον απλό αναγνώστη αναλύσεις για σχεδόν όλα τα θέματα της επικαιρότητας. Τώρα πλέον η μέθοδος της έχει… ακαδημαϊκό προσανατολισμό, με έμφαση στους ιστορικούς και φιλοσοφικούς δεσμούς της αστρολογίας - κάτι που όπως λέει «συμβαδίζει με την τρέχουσα επιδίωξή μου να αποκτήσω διδακτορικό στη Φιλοσοφία, Κοσμολογία και τη Συνειδητοποίηση στο California Institute of Integral Studies».

Όπως εξήγησε η ίδια, εντάχθηκε στην πλατφόρμα Τik Tok τον Απρίλιο, επειδή είχε πολύ περισσότερο ελεύθερο χρόνο λόγω της πανδημίας. Και παρότι δημοσίευε τα αστρολογικά βίντεό της στο YouTube από τα τέλη του 2018, η Άλτμαν έγινε viral στο TikTok σχεδόν αμέσως χάρη σε ένα χιουμοριστικό βίντεο με θέμα «γιατί μισώ κάθε ζώδιο» -αν και οι αντιδράσεις ήταν ιδιαίτερα αρνητικές.

Κλείσιμο
Ο λογαριασμός της δέχθηκε καταιγισμό μηνυμάτων μίσους πράγμα που οδήγησε σε μόνιμο μπλοκάρισμά του με αποτέλεσμα να δημιουργήσει ένα ολοκαίνουργιο λογαριασμό στο TikTok με ελαφρώς διαφορετικό ύφος, τον περασμένο Σεπτέμβριο: «Άρχισα να δημοσιεύω περισσότερο περιεχόμενο που πραγματικά με ενδιέφερε και το οποίο ήταν πολιτική. Τότε ήταν που πραγματικά εκτοξεύθηκα».

Προφανώς, η απόφαση της ‘Αλτμαν να αρχίσει να αναρτά δημοσιεύσεις για την πολιτική παράλληλα με το πιο ελαφρύ περιεχόμενό της είναι αυτή που έδωσε ώθηση στη φήμη της στο TikTok.
astrologos-13

Οι απειλές για τη ζωή της και η… προικισμένη από τα άστρα Καμάλα Χάρις

Την μεγάλη επιτυχία της Μάρεν Άλτμαν ακολούθησαν αμέτρητες απειλές για τη ζωή της (!), ωστόσο η Άλτμαν είπε ότι δεν πρόκειται να σταματήσει. Σε τελική ανάλυση, εν μέσω του χαοτικού και αντιφατικού 2020, έχει δει μια τεράστια αύξηση προσώπων που την επισκέπτονται και την εμπιστεύονται αναζητώντας λύσεις στα προβλήματά τους.

Κι αυτό περιλαμβάνει ακόμη και πρώην σκεπτικιστές που λένε ότι έχουν εκπλαγεί από την ακρίβεια των βίντεο και των προβλέψεών της: «Πολλοί άνθρωποι έπιασαν φέτος πάτο με πολλούς τρόπους. Οι άνθρωποι μπαίνουν στη διαδικασία της αστρολογίας επειδή είτε είναι μπερδεμένοι με τον εαυτό τους είτε επειδή περνούν κάποια δυσκολία. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου υπάρχει πολύς ελεύθερος χρόνος και πολλή ψυχή που ψάχνει στο διαδίκτυο για απαντήσεις», εξήγησε η Άλτμαν, προσθέτοντας ότι «η αναταραχή που προκλήθηκε το 2020 οδήγησε πολλούς στο να αναρωτηθούν “πώς και γιατί ο κόσμος μας είναι έτσι όπως είναι”, κάτι στο οποίο μπορώ να απαντήσω μέσω της αστρολογίας… Πρόκειται για μια συνειδητοποίηση της δομής της πραγματικότητας και της ζωής μέσα σε αυτήν τη δομή. Η ίδια η αστρολογία δεν είναι ωροσκόπιο σε μια εφημερίδα. Είναι σαν να συγκρίνουμε ένα νηπιακό παιχνίδι Fisher Price με ένα Tesla. Δεν είναι το ίδιο. Η πραγματική μελέτη της είναι απίστευτα χρήσιμη για την κατανόηση και την καλύτερη γνώση της δομής της πραγματικότητας και πώς αυτή επαναλαμβάνεται».

Δεδομένων των προκλήσεων του 2020, τι υπάρχει στον ορίζοντα για τα επόμενα δύο χρόνια; Ευτυχώς, η Άλτμαν υποστηρίζει ότι τα πράγματα μοιάζουν να γίνονται λίγο καλύτερα -αν και θα είναι μια σταδιακή ανοδική πορεία που θα διαρκέσει τα επόμενα χρόνια- και πως βρισκόμαστε στο χείλος της εισόδου σε μια νέα εποχή.
@marenaltman

2020 2021 kinda ran out of time so lmk if you want more on 2022. more always on youtube. ##astrology ##WhatILearned ##Hyperfixated ##fyp

♬ Blade Runner 2049 - Synthwave Goose
«Ποια θα είναι η πολιτική… μοίρα της εκλεγμένης Αντιπροέδρου Κάμαλα Χάρις; Η Χάρις θα έχει μια περίοδο «κορύφωσης», διάρκειας δέκα ετών που ξεκινά κυριολεκτικά τον Δεκέμβριο, κι αυτό λέει πολλά», δήλωσε η Άλτμαν.

«Δεν θα εκπλαγώ αν υποβάλει υποψηφιότητα μετά για Πρόεδρος και εκλεγεί μόνο και μόνο επειδή είναι απίστευτα προφανές γι’ αυτήν στον αστρολογικό της χάρτη».
kennedy-biden-5

Η Άλτμαν υποστήριξε αυτήν τη θεωρία με μια πρόβλεψη - που αρχικά παρουσιάστηκε από τον κορυφαίο αστρολόγο AstroDim - ότι η ζωή του Μπάιντεν θα κινδυνεύσει κατά τη διάρκεια της προεδρίας του, επισημαίνοντας «ένα πρότυπο αστρολογικής συσχέτισης που συμβαίνει κάθε 20 χρόνια». Σύμφωνα με την Άλτμαν, ιστορικά, κάθε φορά που ο Δίας και ο Κρόνος έχουν συναντηθεί, ένας Πρόεδρος «είτε πέθανε από φυσικά αίτια, είτε δολοφονήθηκε», με χαρακτηριστικότερα παραδείγματα βεβαίως εκείνα του Αβραάμ Λίνκολν και τον Τζον Φ. Κένεντι

Ειδήσεις σήμερα:

Σχέδιο «Πρωτοχρονιά μόνοι στο σπίτι»: Εφοδοι της ΕΛΑΣ σε πάρτι και κανείς έξω μετά τις δέκα το βράδυ

Αγωνία για τη μεθεόρτια επιδημιολογική κατάσταση – Πότε θα έχουμε «εικόνα»

«Θρίλερ» με το πτώμα γυναίκας σε βαλίτσα: Σήμερα η εξέταση DNA που ίσως αποκαλύψει την ταυτότητα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης