Γαλλία: Νέα άνοδος κρουσμάτων - Πιθανό και τρίτο lockdown
Πάνω από 11.000 τα νέα κρούσματα κορωνοϊού - Η Γαλλία ξεκίνησε την Κυριακή την εκστρατεία εμβολιασμού
Το γαλλικό υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε σήμερα ότι κατέγραψε 11.395 νέες μολύνσεις του κορωνοϊού τις τελευταίες 24 ώρες, υπερβαίνοντας το όριο των 10.000 για πρώτη φορά μετά από τέσσερις ημέρες, εν μέσω φόβων για ένα τρίτο lockdown στη χώρα.
Η Γαλλία, η οποία ξεκίνησε την Κυριακή την εκστρατεία εμβολιασμού, κατέγραψε επίσης αύξηση του αριθμού των ανθρώπων που νοσηλεύονται με την ασθένεια για τέταρτη συνεχή ημέρα, κάτι που δεν έχει συμβεί από τις 13 Νοεμβρίου. Το αθροιστικό σύνολο των κρουσμάτων στην χώρα ανέρχεται πλέον σε 2.574.041, το πέμπτο υψηλότερο στον κόσμο.
Ο επταήμερος κινούμενος μέσος όρος των νέων λοιμώξεων, ο οποίος εξομαλύνει τις παρατυπίες που αναφέρονται, ανέρχεται σε 11.871, υπερδιπλάσιος από τον στόχο που έχει θέσει η κυβέρνηση για λιγότερα από 5.000.
Ο αριθμός των θανάτων που συνδέονται με την νόσο αυξήθηκε κατά 969, φτάνοντας τους 64.078, έναντι ενός επταήμερου κινούμενου μέσου όρου των 339.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη
Η ΑΒ Βασιλόπουλος και η Wolt διευρύνουν τη συνεργασία τους, προσφέροντας ταχύτερη εξυπηρέτηση, μεγαλύτερη κάλυψη και ακόμη πιο εύκολη πρόσβαση στις online αγορές supermarket.
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.