Αυστρία: Συνελήφθησαν άλλοι δύο ύποπτοι για την επίθεση στη Βιέννη
Οι αυστριακές αρχές έχουν ήδη συλλάβει 15 ανθρώπους σε σχέση με την επίθεση αυτή
Ένας Αυστριακός αφγανικής καταγωγής, γενετικό υλικό του οποίου βρέθηκε στο όπλο που χρησιμοποίησε τζιχαντιστής για να σκοτώσει τέσσερις ανθρώπους τον περασμένο μήνα στη Βιέννη, συνελήφθη, ανακοίνωσε σήμερα η εισαγγελία της αυστριακήςπρωτεύουσας.
Οι αρχές θα ζητήσουν δικαστική εντολή για να θέσουν υπό προσωρινή κράτηση για ανάκριση τον 26χρονο που συνελήφθη, διευκρίνισε εκπρόσωπος της εισαγγελίας της Βιέννης, επιβεβαιώνοντας δημοσίευμα της εφημερίδας Krone.
"Ίχνη του DNA του προσώπου αυτού βρέθηκαν στο όπλο" που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση, σημείωσε η ίδια.
Ο 20χρονος δράστης, ο οποίος χαρακτηρίστηκε από τις αυστριακές αρχές ως ισλαμιστής τρομοκράτης, έπεσε νεκρός από τα πυρά της αστυνομίας κατά τη διάρκεια της επίθεσης που διέπραξε στο κέντρο της αυστριακής πρωτεύουσας στις αρχές του Νοεμβρίου.
Οι αυστριακές αρχές έχουν ήδη συλλάβει 15 ανθρώπους σε σχέση με την επίθεση αυτή, ενώ οι αρμόδιες αρχές στη Γερμανία και την Ελβετία διεξάγουν επίσης έρευνα για πρόσωπα που υπάρχουν υποψίες ότι είχαν σχέσεις με τον δράστη.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.