Κορωνοϊός: Ξεπέρασαν τα 10 εκατ. τα κρούσματα στην Ινδία
Περισσότερες από 25.000 μολύνσεις επιβεβαιώθηκαν τις τελευταίες 24 ώρες
Η Ινδίαξεπέρασε σήμερα τα 10 εκατομμύρια κρούσματα μόλυνσης του νέου κορωνοϊού, ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας, καθιστώντας τη χώρα αυτή τη δεύτερη στον κόσμο όσον αφορά τον αριθμό μολύνσεων.
Περισσότερες από 25.000 μολύνσεις επιβεβαιώθηκαν τις τελευταίες 24 ώρες, ανέφερε το υπουργείο.
Από την έναρξη της πανδημίας, η Ινδία έχει αναφέρει 145.136 θανάτους που συνδέονται με τον ιό και 9,6 εκατομμύρια ασθενείς έχουν αναρρώσει, σύμφωνα με την ίδια πηγή.
Οι βιολογικές, vegan και σπιτικές γκρανόλες χωρίς επεξεργασμένη ζάχαρη ενός μικρού εργαστηρίου στον Άλιμο δίνουν στον οργανισμό ενέργεια και δύναμη όλη τη μέρα και κερδίζουν τους καταναλωτές που αναζητούν κάτι το πραγματικά διαφορετικό για την καθημερινότητά τους.
Σε έναν κόσμο γεμάτο υπερδυνάμεις και ήρωες το να είσαι ο εαυτός σου είναι το πιο επαναστατικό, όπως ανακαλύπτουμε στη σειρά “Extraorindary” από το Disney+, διαθέσιμο και στο Vodafone TV