Κορωνοϊός - Βρετανία: Ένας στους έξι θανάτους τον Νοέμβριο οφείλεται στην Covid-19
Ο κορωνοϊός ήταν η κύρια αιτία θανάτων - Τριπλάσια πιθανότητα θανάτου για τους ασθενείς από τις πιο φτωχές περιοχές
Σε νούμερο ένα αιτία θανάτου στην Αγγλία και την Ουαλία αναδείχθηκε ο κορωνοϊός τον Νοέμβριο, ενώ για το 2020 είναι η δεύτερη αιτία θανάτου.
Σύμφωνα με τα στοιχεία, ο ένας στους έξι θανάτους τον Νοέμβριο οφείλεται στην Covid-19. Τα στοιχεία της βρετανικής στατιστικής υπηρεσίες αναφέρουν ότι το 18% των νεκρών κατέληξε λόγο κορωνοϊού, που είναι και η υπ’ αριθμόν ένα αιτία θανάτου για δεύτερη φορά από την έναρξη της πανδημίας. Ακολουθούν η άνοια και το Αλτσχάιμερ που είναι η πρώτη αιτία θανάτου από την έναρξη της χρονιάς.
Τον Νοέμβριο στην Αγγλία έχασαν τη ζωή τους 8.686 θάνατοι λόγω κορωνοϊού. Πάντως, ο υψηλότερος αριθμός θανάτων σημειώθηκε τον Απρίλιο, με 28.013 νεκρούς.
Τα στοιχεία δείχνουν επίσης ότι οι άνθρωποι που διαμένουν στις πιο φτωχές περιοχές έχουν τρεις φορές περισσότερες πιθανότητες να καταλήξουν λόγω κορωνοϊού απ’ ό,τι οι κάτοικοι των εύπορων περιοχών της χώρας.
Πολύ υψηλή φωτοπροστασία, ενίσχυση του skin barrier και υψηλή ανεκτικότητα για καθημερινή χρήση, κάθε εποχή του χρόνου, από τη νέα Luxurious SunCare SKIN BARRIER PROTECTION SPF50
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.