Ντόναλντ Τραμπ: «Καλή ανάρρωση Αμερική, σας αγαπάμε όλους»

Ντόναλντ Τραμπ: «Καλή ανάρρωση Αμερική, σας αγαπάμε όλους»

Λίγο πριν την έναρξη των εμβολιασμών, ο απερχόμενος πρόεδρος στέλνει μηνύματα μέσω twitter – Ήδη, φορτηγά μεταφέρουν τα εμβόλια των Pfizer/BioNTech

trump_1
Ευχές αγάπης σε όλο τον κόσμο στέλνει ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, σε μία σπάνια συναισθηματική έκρηξη, με αφορμή την έναρξη του εμβολιασμού στις επόμενες ώρες ώρες.

Με τη βοήθεια φορτηγών, η μεταφορά του εμβολίου των Pfizer και BionTech έχει ξεκινήσει με στόχο τον εφοδιασμό και των πενήντα αμερικανικών πολιτειών. «Καλή ανάρρωση Αμερική. Σας αγαπάμε όλους».

Τόσο εγκάρδιοι χαιρετισμοί είναι σπάνιοι από τον Τραμπ, έναν πρόεδρο που βάζει πάνω από όλα τη χώρα του κάνοντας «μότο» της προεκλογικής του εκστρατείας το σύνθημα: «Πρώτα η Αμερική».

«Τα εμβόλια αποστέλλονται και βρίσκονται στο δρόμο, ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ. Καλή ανάρρωση, Αμερική. Γίνε καλά, κόσμε. Σας αγαπάμε όλους! », έγραψε ο Ντόναλντ Τραμπ στο Twitter.



Ήδη τα φορτηγά μεταφέρουν το εμβόλιο

Η μικρή συναισθηματική έκρηξη του Ρεπουμπλικανού δισεκατομμυριούχου στο Twitter μπορεί να δικαιολογηθεί βλέποντας τις εικόνες που κάνουν τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου.

Υπάλληλοι της Pfizer ξεσπούν σε χειροκροτήματα βλέποντας ένα φορτηγό που μεταφέρει το εμβόλιό τους και της γερμανικής εταιρείας βιοτεχνολογίας «BionΤech» να ξεκινάει το δρομολόγιο για να φθάσει σε μία από τις πενήντα αμερικανικές πολιτείες.

«Ένα φορτηγό γεμάτο ελπίδα για τη χώρα δέχτηκε το ισχυρότερο πλήγμα από την πανδημία της νόσου Covid-19 με σχεδόν 300.000 θανάτους», σχολιάζει η γερμανική εφημερίδα Bild.

Ειδήσεις σήμερα:

Champions League: Μπαρτσελόνα-Παρί το μεγάλο ζευγάρι στους 16!

Σταϊκούρας (ΘΕΜΑ 104,6): Tα μέτρα στήριξης για την οικονομία έπιασαν τόπο

Προβλήματα από τις καταιγίδες στην Αθήνα: Κατέρρευσε οροφή κτηρίου, ζημιές σε ΙΧ - Βίντεο και φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης