Κορωνοϊός - Τραμπ: Δεν θα εμβολιαστούν άμεσα οι αξιωματούχοι στον Λευκό Οίκο

Κορωνοϊός - Τραμπ: Δεν θα εμβολιαστούν άμεσα οι αξιωματούχοι στον Λευκό Οίκο

Αναπροσαρμογή στα σχέδια εμβολιασμού των μελών της κυβέρνησης προανήγγειλε ο Ντόναλντ Τραμπ - «Ανυπομονώ να κάνω το εμβόλιο την κατάλληλη στιγμή» ανέφερε ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ

trump_wen
Αλλαγή σχεδίων στο Λευκό Οίκο σε ότι αφορά το χρονοδιάγραμμα του εμβολιασμού των ανώτερων αξιωματούχων, καθώς, σύμφωνα με απόφαση του απερχόμενου προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, θα πρέπει τα μέλη της κυβέρνησης να περιμένουν περισσότερο για να κάνουν το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Χθες το βράδυ, ο Τραμπ ξεκαθάρισε ότι θα γίνει προσαρμογή στα σχέδια εμβολιασμού των μελών της κυβέρνησης, αφότου τα αμερικανικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι ανώτεροι αξιωματούχοι του Λευκού Οίκου θα λάβουν το εμβόλιο εντός 10 ημερών.

«Οι άνθρωποι που εργάζονται στον Λευκό Οίκο θα πρέπει να λάβουν το εμβόλιο κάπως αργότερα στο πρόγραμμα, εκτός αν κρίνεται απαραίτητο», έγραψε ο Τραμπ στο αγαπημένο του μέσο, Twitter.

«Δεν έχω προγραμματίσει να κάνω το εμβόλιο, αλλά ανυπομονώ να το κάνω την κατάλληλη στιγμή», πρόσθεσε.

Xθες, πάντως, το Reuters μετέδωσε ότι ο Τραμπ, ο απερχόμενος αντιπρόεδρος Μάικ Πενς και άλλοι κορυφαίοι αξιωματούχοι θα ήταν από τους πρώτους που θα λάμβαναν το εμβόλιο των Pfizer και BioNTech.

Το προσωπικό του Λευκού Οίκου και ορισμένοι αξιωματούχοι θα εμβολιαστούν εντός των επόμενων 10 ημερών, όπως ισχυρίσθηκε πηγή που επικαλείτο το πρακτορείο.

Κλείσιμο
Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας, Τζον Ούλιοτ, είχε δηλώσει πριν από το μήνυμα του Τραμπ στο Twitter, ότι ανώτεροι αξιωματούχοι του εκτελεστικού τμήματος του Κογκρέσου και του δικαστικού σώματος θα λάβουν το εμβόλιο σύμφωνα με το πρωτόκολλο που στοχεύει στο να διασφαλίσει ότι η κυβέρνηση των HΠΑ μπορεί να συνεχίσει να λειτουργεί κατά τη διάρκεια της πανδημίας ή σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Ειδήσεις σήμερα: 

Γεωργιάδης για δοκιμή παπουτσιών στον δρόμο: Μην παραβιάζετε τα μέτρα, θα σταματήσουμε το Click away

Τα μεσάνυχτα της Κυριακής το Oruc Reis απέπλευσε από το λιμάνι της Αττάλειας

Ελληνική «dream-team» στη βιοφαρμακευτική στήνει το Μαξίμου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης