Παρουσιάστρια και δημοσιογράφοι του Sky News έκαναν κορωνοπάρτι και τέθηκαν σε διαθεσιμότητα

Παρουσιάστρια και δημοσιογράφοι του Sky News έκαναν κορωνοπάρτι και τέθηκαν σε διαθεσιμότητα

Ο τηλεοπτικός σταθμός σε ανακοίνωσή του τόνισε ότι «όλοι όσοι εμπλέκονται λυπούνται για το περιστατικό και έχουν ζητήσει συγγνώμη»

kay-burley-0
Η παρουσιάστρια του Sky News Kay Burley τέθηκε σε διαθεσιμότητα για έξι μήνες καθώς διοργάνωσε πάρτι για τα 60α της γενέθλια παραβιάζοντας τα μέτρα για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού. 

Πέρα από την Kay Burley εκτός αέρα για τρεις μήνες τέθηκαν η πολιτική συντάκτρια του Sky News Beth Rigby και ο ανταποκριτής του σταθμού στη Βόρεια Αγγλία  Inzamam Rashid. Ο τηλεοπτικός σταθμός σε ανακοίνωσή του τόνισε ότι «όλοι όσοι εμπλέκονται λυπούνται για το περιστατικό και έχουν ζητήσει συγγνώμη». Ωστόσο στην ανακοίνωση δεν αναφέρθηκε εάν οι τρεις δημοσιογράφοι θα συνεχίσουν να πληρώνονται όσο βρίσκονται εκτός αέρα.

Σύμφωνα με τον Guardian η Burley έστειλε ένα απολογητικό email στους συναδέλφους της. «Είμαι ηλίθια. Λυπάμαι πολύ. Ξέρω ότι έχω απογοητεύσει πολλούς από εσάς. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο που μπορώ να πω για να συγχωρήσω τις πράξεις μου». Ακόμη η Burley τόνισε ότι όποιος ήθελε να συζητήσει το συγκεκριμένο ζήτημα θα έπρεπε να την καλέσει για να μιλήσουν ενώ παραδέχθηκε το λάθος της και μέσω των social media.
kay_burley
Στο ίδιο μήκος κύματος κυμάνθηκαν και οι δηλώσεις των Beth Rigby και του Inzamam Rashid. Σημειώνεται πως άλλη μία δημοσιογράφος που ήταν παρούσα για λίγη ώρα στο κορωνοπάρτι, η Sam Washington κρίθηκε ότι δεν αξίζει να της επιβληθούν κυρώσεις.


Ειδήσεις σήμερα:

Επιφυλάξεις για το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού από τους μισούς Αμερικανούς

Πτωχευτικό με… δόσεις έβγαλε η συνάντηση κυβέρνησης - τραπεζιτών

Η Σαουδική Αραβία έγινε η τέταρτη χώρα στον κόσμο που ενέκρινε το εμβόλιο της Pfizer
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης