Έκλεισε χριστουγεννιάτικη αγορά στο Νότιγχαμ λόγω συνωστισμού
Χρειάστηκε επέμβαση της αστυνομίας για να διαλυθεί το πλήθος - Σκηνές χάους σε βρετανικές πόλεις το Σάββατο
Στους δρόμους ξεχύνεται τις τελευταίες ημέρες ο κόσμος στη Βρετανία, με το πλήθος να είναι τόσο ανησυχητικά μεγάλο σε σημείο που αναγκάστηκε να κλείσει χριστουγεννιάτικη αγορά στο Νότιγχαμ.
Ο ένας πάνω στον άλλο ήταν στην αγορά, το Σάββατο, το πρώτο ύστερα από καιρό που οι Βρετανοί μπορούσαν να κυκλοφορούν χωρίς να βρίσκονται σε καθεστώς του lockdown.
Παρόλο που η καραντίνα έχει αρθεί στη Βρετανία, η οποία ετοιμάζεται να αρχίσει τους εμβολιασμούς, ο κόσμος καλείται να φορά μάσκα και να κρατά αποστάσεις καθώς η επέλαση της πανδημίας συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό.
Στη χριστουγεννιάτικη αγορά του Νότιγχαμ, όπως άλλωστε συνέβη και στο Λονδίνο με τον συνωστισμό στο Harrods, χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας για να διαλυθεί το πλήθος.
Πάντως, οι εικόνες των τελευταίων ημερών στη Βρετανία, με τις ουρές να σχηματίζονται έξω απο γνωστά πολυκαταστήματα, ενόψει των γιορτών, προβληματίζουν τους ειδικούς, ενώ εγείρουν ανησυχία για τρίτο κύμα πανδημίας στις αρχές του 2021.
Το ερευνητικό πρόγραμμα του UNIC Athens μετατρέπει το campus του Ελληνικού σε ένα ζωντανό πεδίο έρευνας, όπου Τεχνητή Νοημοσύνη, Βιοτεχνολογία και βιολογικά δεδομένα συναντώνται, ανοίγοντας νέους δρόμους για την υγεία, την ευημερία και φυσικά, την επιστήμη.
Με την ασυναγώνιστη εμπειρία της, η Avis έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό οικοσύστημα που καθιστά το leasing μια πανεύκολη, ταχύτατη και απολαυστική εμπειρία που δίνει στους οδηγούς ολοένα περισσότερα.