Λεά Σειντού: Οι κρυφές χάρες της πανέμορφης Γαλλίδας ηθοποιού

Λεά Σειντού: Οι κρυφές χάρες της πανέμορφης Γαλλίδας ηθοποιού

Απεικονίζεται με ανδρόγυνο στυλ - Έχει την τιμητική της στο χριστουγεννιάτικο τεύχος του περιοδικού «Vogue Paris»

lea_seydoux
Πολλές κρυφές... χάρες έχει η Γαλλίδα ηθοποιός, Λεά Σεϊντού, που εντυπωσίασε με τη συμμετοχή της στη βραβευμένη με Χρυσό Φοίνικα τολμηρή ταινία «Η ζωή της Αντέλ», στην «Πεντάμορφη και το Τέρας» με τον Βενσάν Κασέλ» και ως το «κορίτσι» του Τζέιμς Μποντ.

Η 35χρονη γοητευτική ηθοποιός, που έγινε διάσημη για τις ομοφυλοφιλικές σκηνές που έκανε στην πολυσυζητημένη ταινία όπου συμπρωταγωνίστησε με την Ελληνογαλλίδα Αντέλ Εξαρχόπουλος, ξαφνιάζει ευχάριστα τους χρήστες στα social media αφιερώνοντάς τους ένα τραγούδι του πρώην βασιλιά της ποπ, Μάικλ Τζάκσον. Σε βίντεο που ανέβηκε στο Instagram, η Σειντού απολαμβάνει την ποπ μουσική κλεισμένη στο σπίτι της βράδυ Σαββάτου.

Απεικονίζεται με ανδρόγυνο στυλ: μαύρο παντελόνι και σακάκι, λευκό μπλουζάκι, λευκές κάλτσες με μοκασίνια, κι ένα καπέλο χορεύοντας στο σαλόνι του σπιτιού της. Και όπως αποδεικνύει το βίντεο, επιδεικνύοντας τις χορευτικές της ικανότητες , η Γαλλίδα καλλονή βάζει τα... γυαλιά στον Μάικλ Τζάκσον .

View this post on Instagram

A post shared by Vogue Paris (@vogueparis)


Όπως αναφέρει η γαλλική εφημερίδα «Le Figaro», η Λεά έχει την τιμητική της στο χριστουγεννιάτικο τεύχος του περιοδικού «Vogue Paris». «Η Λεά είναι ένας πραγματικός χαμαιλέοντας. Η Λεά Σειντού είναι μια μεγάλη ηθοποιός», γράφει η αρχισυντάκτρια του περιοδικού «Vogue Paris», Εμανουέλ Αλ. Η 35χρονη έχει επίσης ένα άλλο ταλέντο: θα μπορούσε να είναι η «βασίλισσα της ποπ».

Κλείσιμο
Ως απόδειξη, αυτό το θαυμάσιο βίντεο της μούσας του οίκου «Louis Vuitton», ανέβηκε το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου στο Instagram, στο πλαίσιο της κυκλοφορίας του τεύχους Δεκεμβρίου 2020 / Ιανουαρίου 2021. «Το τεύχος Δεκεμβρίου είναι πλέον διαθέσιμο ! Και είναι κάτι που αξίζει να γιορτάσουμε.

Όταν δεν μπορούμε να βγούμε το βράδυ του Σαββάτου, χορεύουμε στο σπίτι! », γράφει στη λεζάντα η Λεά Σειντού. Η χορογραφία της ξεκινά δυνατά με την χορευτική κίνηση «moon walk», στην οποία ο χορευτής κινείται προς τα πίσω ενώ φαίνεται να κινείται προς τα μπροστά, όπως έκανε και ο πρώην «βασιλιάς της ποπ», Μάικλ Τζάκσον. Η Λεά κουνάει όμως και τους γοφούς της με το παιχνιδάρικο βλέμμα της...


Ειδήσεις σήμερα

Επέτειος Γρηγορόπουλου: Πάνω από 100 προσαγωγές - Επιφυλακή στην ΕΛΑΣ για νέες συγκεντρώσεις

ΣΥΡΙΖΑ: Διαψεύδει ότι ο Τσίπρας μετακόμισε στα Λεγραινά- ΝΔ: Ας μας πει αν νοίκιασε και από ποιον

Γερμανία: Μαζική εκκένωση στη Φρανκφούρτη - Βρέθηκε βόμβα του Β' Παγκοσμίου Πολέμου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης