Το υπουργείο Υγείας της Βραζιλίαςανακοίνωσε ότι τις προηγούμενες 24 ώρες επιβεβαιώθηκαν 46.884 κρούσματα του SARS-CoV-2, ενώ το ίδιο διάστημα ακόμη 694 ασθενείς με την COVID-19 υπέκυψαν.
Στη μεγαλύτερη χώρα της νότιας Αμερικής ο απολογισμός των θυμάτων της πανδημίας του νέου κορωνοϊούέχει φθάσει ως αυτό το στάδιο τους 175.964 νεκρούς επί συνόλου 6.533.968 ανθρώπων που έχουν προσβληθεί, τουλάχιστον σύμφωνα με τα επίσημα δεδομένα.
Πρόκειται αντίστοιχα για τον δεύτερο βαρύτερο απολογισμό θυμάτων στον κόσμο, πίσω μόνο από αυτόν τον οποίο καταγράφουν οι ΗΠΑ, και τον τρίτο υψηλότερο αριθμό μολύνσεων στην υφήλιο, πίσω από αυτούς που καταγράφουν οι ΗΠΑ και η Ινδία.
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.